Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η παράσταση για τον Άγιο Λουκά ανέβηκε από το θεατρικό Εργαστήρι της Μητρόπολης

Η θεατρική παράσταση «Άγιος Λουκάς ο Ιατρός: Εργάτης στον αμπελώνα του Κυρίου», από το θεατρικό εργαστήρι της Ιεράς Μητροπόλεως Βέροιας, παρουσιάστηκε το βράδυ της Τετάρτης 27/6 στο Χώρο Τεχνών. Το έργο έγραψε και επιμελήθηκε ο Αρχιμανδρίτης Αρσένιος Χαλδαιόπουλος, ο οποίος παρουσίασε και την
εκδήλωση, ενώ η θεατρική παράσταση ανέβηκε υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια του Μοναχού Γερασίμου Μπεκέ. Στο τέλος της παράστασης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων απηύθυνε χαιρετισμό και απένειμε τον Χρυσό Σταυρό του Αποστόλου Παύλου στον Δήμο Βεροίας με την ευκαιρία συμπληρώσεως 100 ετών από της ιδρύσεως του.


 
Το θεατρικό εργαστήρι της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας,Ναούσης και Καμπανίας ιδρύθηκε πριν από 22 χρόνια από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Παντελεήμονα στο πλαίσιο της πολυδύναμης και εμπνευσμένης ποιμαντικής του μέριμνας για τους νέους και τις νέες της επαρχίας μας. Έχει παρουσιάσει πολλές θεατρικές παραστάσεις, δρώμενα και εκδηλώσεις ήχου και λόγου με θρησκευτικό, εθνικό και παιδαγωγικό χαρακτήρα. Δείτε φωτογραφίες από την παράσταση:










































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ