Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πυροσβέστες από τη Βέροια στα πλημμυρισμένα Βρασνά - Δείτε εικόνες βιβλικής καταστροφής

Βοήθεια με όχημα και προσωπικό παρέχει από νωρίς τα ξημερώματα η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας που κλήθηκε να συνδράμει στο έργο αποκατάστασης των ζημιών από τις πρωτοφανείς πλημμύρες που σάρωσαν τις περιοχές Βρασνά και Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης. Οι
πυροσβέστες καταβάλλουν τεράστιες προσπάθειες για απάνλτηση υδάτων από σπίτια και υπόγεια σε μία περιοχή όπου καταγράφονται απίστευτες είναι οι εικόνες καταστροφής ύστερα από τις σφοδρές βροχοπτώσεις που σάρωσαν την Κεντρική Μακεδονία τα τελευταία 24ωρα.

Συνολικά για την περιοχή η Πυροσβεστική δέχθηκε 200 κλήσεις, από τις οποίες οι 28 αφορούσαν διασώσεις. Μάλιστα, μία εκ των περιπτώσεων διάσωσης αφορούσε μια έγκυο γυναίκα με ένα βρέφος 10 μηνών. Επιχείρησαν 13 οχήματα της Πυροσβεστικής με 26 άτομα.
Υπόγεια, σπίτια και χώροι καταστημάτων έχουν πλημμυρίσει, ιδιωτικές περιουσίες και τουριστικές υποδομές καταστράφηκαν εν μέσω τουριστικής περιόδου.























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ