Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παρελθόν από τον Φίλιππο ο Παυλίδης

Ο μέχρι πρότινος προπονητής του Φιλίππου Βέροιας Θόδωρος Παυλίδης δεν θα συνεχίσει στο «τιμόνι» της ομάδας της Βέροιας τη νέα χρονιά. Παρά το γεγονός ότι και οι δύο πλευρές ήθελαν η συνεργασία τους να συνεχιστεί, όπως άλλωστε αναφέρει και η ανακοίνωση του συλλόγου, προσωπικοί και
οικογενειακοί λόγοι δεν κατέστησαν δυνατό κάτι τέτοιο. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Φιλίππου: «Ο Φίλιππος Βέροιας ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας με τον προπονητή Θεόδωρο Παυλίδη.


Μετά από συνάντηση που είχαν ο πρόεδρος του Φιλίππου Γιώργος Φύκατας, και ο επικεφαλής της επιτροπής χάντμπολ Ακης Τριανταφυλλίδης με τον Θόδωρο Παυλιδη, δεν κατέστη δυνατή η συνέχιση της συνεργασίας, παρά την επιθυμία και των δύο πλευρών για το αντίθετο, λόγο προσωπικών και οικογενειακών υποχρεώσεων του κ. Παυλιδη! Η διοίκηση ως όφειλε περίμενε την επιστροφή του από τις θερινές του διακοπές έχοντας ως προτεραιότητα την συνέχιση της συνεργασίας τους. Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Παυλιδης ήταν ο προπονητής της ομάδας την σεζόν που μας πέρασε όντας επιλογή της προηγούμενης διοικούσας επιτροπής. Ο Πρόεδρος του Φιλίππου Γιώργος Φύκατας δήλωσε πως ο εν λόγω τεχνικός είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου, θα είναι πάντα δίπλα στην ομάδα και τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του! Η διοίκηση του Φιλίππου θα ξεκινήσει αμέσως τις επαφές με υποψήφιους προπονητές για την αντικατάσταση του προπονητή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ