Quantcast

http://picasion.com/

Πανελλήνιες 2018: Στο results minedu οι βαθμοί των Πανελληνίων

Ανακοινώνονται σε λίγες ώρες τα αποτελέσματα των πανελληνίων 2018 και οι βαθμολογίες των υποψηφίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, με την αγωνία των υποψηφίων να έχει χτυπήσει «κόκκινο». Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώθηκε ότι οι βαθμολογίες για τις πανελλήνιες ΓΕΛ και ΕΠΑΛ προγραμματίζεται να ανακοινωθούν την Παρασκευή 29-6-2018, μετά τις 13:00 σε όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της χώρας.

Όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στις Πανελλήνιες 2018, στην ιστοσελίδα http://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Διευκρινίζεται ότι οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν στα Λύκεια για τις πανελλήνιες 2018 θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του.

Το υπουργείο θα ανακοινώσει και τα στατιστικά στοιχεία για τις φετινές βαθμολογικές επιδόσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ