Χειροτονία Πρεσβυτέρου και μνημόσυνο της Ευδοξίας Μαλακούση την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως στη Βέροια

Το Σάββατο 10 Μαρτίου το απόγευμα στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης τελέστηκε ο εσπερινός της εορτής χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος και συγχοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γκοροντνύτσκι κ. Αλεξάνδρου από την Εκκλησία της
Ουκρανίας. Στο τέλος του εσπερινού ομίλησε ο πανοσιολογιώτατος Ιερομόναχος π. Αρτέμιος Γρηγοριάτης με θέμα «Η σημασία του Σταυρού στην ζωή μας».
Την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας τελέστηκε αρχιερατικό συλλείτουργο από τους Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτες Γκοροντνύτσκι κ. Αλέξανδρο από την Εκκλησία της Ουκρανίας και συλλειτουργούντος του οικείου Ιεράρχου Σεβ. Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος, ο οποίος τέλεσε και την εις πρεσβύτερον χειροτονία του διακόνου π. Βασιλείου Παπαϊωάννου, εγγάμου και πατέρα δύο παιδιών. Στο τέλος τελέστηκε το μνημόσυνο της αειμνήστου ευεργέτιδος του Ιερού Ναού Ευδοξίας Μαλακούση. Δείτε φωτογραφίες:


Δημοφιλείς αναρτήσεις