Quantcast

http://picasion.com/

Τρισάγιο και πορεία στη μνήμη της Πωλίνας στη Λάρισα

«Όχι αλλά θύματα στην οδό Βόλου» βροντοφώναξαν οι κάτοικοι και οι φορείς της συνοικίας του Αγίου Γεωργίου μετά το άδικο χαμό της 28χρονης ποδηλάτισσας Πωλίνας Τσαπακίδου από τη Νάουσα, η οποία έχασε την ζωή της όταν παρασύρθηκε από φορτηγό την περασμένη εβδομάδα στην συμβολή της οδού με την παλαιά Εθνική Λάρισας - Θεσσαλονίκης.
Σήμερα στο σημείο που κόπηκε το νήμα της ζωής της ποδηλάτισσας έγινε τρισάγιο στην μνήμη με τους κατοίκους να σηκώνουν πανό απαιτώντας να μην υπάρξουν άλλα
θύματα στην συγκεκριμένη οδό που την διασχίζουν καθημερινά βαρέα οχήματα. Μάλιστα ζήτησαν «εδώ και τώρα λύσεις» ώστε το πρόβλημα να λυθεί άμεσα. Λίγο νωρίτερα μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας στο Ι.Ν του Αγ. Γεωργίου οι κάτοικοι με τη συνοδεία της φιλαρμονικής της συνοικίας πραγματοποίησαν πορεία στην οδό Βόλου η οποία κατέληξε στο σημείο που χάθηκε η 28χρονη. 
Η αντιπροέδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου της περιοχής Μαρία Σαλιαμπούχου μιλώντας τόνισε ότι «όλοι οι κάτοικοι την Δευτέρα θα καταθέσουμε στους αρμόδιους φορείς υπόμνημα για να επιβάλουμε τις προτάσεις μας προκειμένου να βελτιωθεί η κατάσταση στην οδό Βόλου». Ο πρόεδρος της 3ης δημοτικής κοινότητας που ανήκει η περιοχή Κωνσταντίνος Ζέβλας υπογράμμισε ότι οι φορείς θα συναντηθούν με τους αρμόδιους προκειμένου να μη υπάρξουν άλλα θύματα από αυτή την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην οδό Βόλου.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ