Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Jordani Espresso & Pizza Bar»: Κάθε μέρα με pizza, burger, μακαρονάδες και μαγειρευτά!

Δείτε ΕΔΩ το μενού της ημέρας - Κάθε μέρα διαφορετικό - Και νηστίσιμα! 
Τι επιλογές μας δίνει καθημερινά το «Jordani Espresso & Pizza Bar»; Άπειρες και πεντανόστιμες! Ο «Jordani» που έχει συνδέσει το όνομά του εδώ και 3 δεκαετίες με την πίτσα στη Βέροια και πριν ένα χρόνο μας ταξίδεψε στα άδυτα της

ιταλικής κουζίνας και του burgerόκοσμου, πλέον έβαλε στην κουζίνα του και την καλύτερη μαμά-μαγείρισσα!
Γιατί 
πλέον, πέρα από την ξακουστή πίτσα σε πυρότουβλο, τις ιταλικές γεύσεις σε ζυμαρικά και τα νόστιμα burgers, μπορείτε να απολαύσετε ένα νόστιμο πιάτο μαγειρευτό φαγητό, είτε στον καλαίσθητο, ζεστό και άνετο χώρο του «Jordani Espresso & Pizza Bar» στην Πιερίων, είτε και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο στο ☎ 23310 75000!
Από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 6 το απόγευμα, τα «μαμαδίστικα» του «Jordani» είναι στη διάθεση σας να τα γευτείτε. Κάθε μέρα και διαφορετικό μενού, (μπορείτε να δείτε ΕΔΩ το καθημερινό μενού)δια χειρός του Σεφ του «Jordani» και κατά την περίοδο της νηστείας, αγαπημένες και πεντανόστιμες νηστίσιμες επιλογές. Απολαύστε, από ένα πιάτο καλομαγειρεμένο και γκουρμεδιάρικο κρέας, μέχρι και τα γεμιστά της μαμάς. Κλασσικά ελληνικά πιάτα, λαδερά, ψάρια και θαλασσινά, όλα με την εγγύηση ποιότητας και γεύσης «Jordani».

Αποκτήστε και την μηνιαία κάρτα φαγητού του «Jordani». Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο ☎ 23310 75000.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ