Quantcast

http://picasion.com/

Κρίση ήταν και πέρασε...

Ο Βεροιώτης ηθοποιός Παναγιώτης Μπουγιούρης δίνει τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να έχει χωρίσει από την Κλέλια Μενελάου μιλώντας γι’ αυτό: «Η σχέση μου μετράει χρόνια και είμαστε καλά με το κορίτσι μου». Η αλήθεια είναι πως η σχέση του ερωτευμένου ζευγαριού πέρασε από χίλια κύματα, αλλά όλα δείχνουν ότι τελικά η αγάπη τους ήταν πιο
δυνατή από τα εμπόδια. «Η ωρίμανση στη σχέση θα φέρει και όλα τα υπόλοιπα», προσθέτει ο ηθοποιός. Τα σύννεφα εμφανίστηκαν όταν στην αρχή της θεατρικής σεζόν ο Παναγιώτης Μπουγιούρης εγκαταστάθηκε στην Κύπρο, όπου ενσαρκώνει τον ρόλο του Μίλτου στο έργο του ΘΟΚ «Η Στέλλα με τα κόκκινα γάντια», και η Κλέλια, η οποία είναι χορεύτρια μπαλέτου, αν και Κύπρια, αναγκάστηκε να παραμείνει στην Αθήνα, όπου συμμετέχει στο μιούζικαλ «Γοργόνες και μάγκες» στο θέατρο Μπρόντγουεϊ. 

Τον περασμένο Οκτώβριο η Κλέλια Μενελάου είχε δηλώσει ότι «η απόσταση δεν διευκόλυνε την εξέλιξη της σχέσης μας», αφήνοντας να εννοηθεί πως η απόσταση έφερε προβλήματα μεταξύ τους. Όταν όμως ο έρωτας έχει τον πρώτο λόγο, όλα μπορούν να ανατραπούν και έτσι το ζευγάρι, αντί να τραβήξει δρόμους χωριστούς, κατάφερε να δεθεί ακόμη περισσότερο και να συνειδητοποιήσει πως τίποτε δεν είναι πιο δυνατό από την αγάπη του. Τελικά, οι δυο τους δεν χώρισαν ποτέ. Κρατήθηκαν όμως μακριά ο ένας από τον άλλον, περνώντας μια κρίση λόγω απόστασης, αλλά αυτό φάνηκε ότι τους έκανε να σκεφτούν και να διαπιστώσουν ότι περνούν καλά μόνο όταν είναι μαζί. 

Η καριέρα και των δύο βρίσκεται στο απόγειο και είναι λογικό να προσδιορίζει κάποιες από τις επιλογές τους. Υποδεχόμενος τη νέα χρονιά, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης προτιμά, αντί να κάνει μια ευχή για το 2018, να διαμορφώσει μόνος του την πραγματικότητά του λέγοντας: «Ολα είναι στο χέρι μας, αρκεί να έχουμε υγεία». Αν και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τούς κράτησαν μακριά και στη διάρκεια των γιορτών, καταφέρνουν να βρίσκονται όταν έχουν ελεύθερο χρόνο, μιας και έχουν πάρει απόφαση να κάνουν τις απαραίτητες υποχωρήσεις. 

Σημασία έχει γι’ αυτούς πως όταν είναι μαζί περνούν ποιοτικό χρόνο, γεγονός που κρατά ζωντανή τη σχέση τους. Η επικοινωνία που έχουν όταν είναι μακριά και οι υποσχέσεις που έχουν δώσει ο ένας στον άλλον τούς κάνουν να αισθάνονται δυνατοί και να ανυπομονούν για τη στιγμή που θα συναντηθούν. Η πολλή δουλειά τους τελευταίους μήνες λειτούργησε ως εργασιοθεραπεία και αυτό έκανε πολύ καλό και στον Παναγιώτη και στην Κλέλια. Οπως περιγράφει ο Παναγιώτης Μπουγιούρης στην Real: «Στην Κύπρο οι ρυθμοί είναι πιο χαλαροί, ενώ παράλληλα μου αρέσει πολύ που η θερμοκρασία είναι πιο υψηλή από αυτή της Ελλάδας. Θα μείνω όσο χρειαστεί για τη δουλειά μου και μετά θα επιστρέψω στην Αθήνα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ