Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εγκαινιάστηκε το γήπεδο 5Χ5 στη Βεργίνα

Εγκαινιάστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 9/2 ο νέος συνθετικός χλοοτάπητας στο γήπεδο 5Χ5 που κατασκευάστηκε στη Βεργίνα σε χώρο δίπλα στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου. Παρόντες στην τέλεση των εγκαινίων ήταν ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο πρόεδρος της Βεργίνας Μανώλης Εμμανουηλίδης, οι
αντιδήμαρχοι Άρης Λαζαρίδης και Θεόφιλος Κορωνάς, ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Στέργιος Διαμάντης, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της Φυτειάς Νίκος Αγγέλου, εκπαιδευτικοί και μαθητές του σχολείου. 
«Τα παιδιά πρέπει να παίζουν. Είναι μια ευκαιρία να πάψετε να έχετε στο μυαλό σας για παιχνίδι μόνο τα τάμπλετ και τα ηλεκτρονικά και να ασκείστε, για να κάνετε γερό σώμα και έξυπνο μυαλό. Να το χαρείτε, γιατί πρώτα από όλα παιχνίδι είναι αυτό», ανέφερε ο Δήμαρχος απευθυνόμενος στους μαθητές του σχολείου και έκοψε την κορδέλα μαζί με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών και τον πρόεδρο της Βεργίνας. Στη συνέχεια, τα παιδιά «εγκαινίασαν» το νέο χλοοτάπητα με ένα σύντομο ματς, με τον Δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο να δίνουν το εναρκτήριο λάκτισμα. Το πρώτο γκολ σημείωσε ο Εμμανουηλίδης Jr. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:



































ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ