Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Διασκεδάστε την Αποκριά και γιορτάστε τα Κούλουμα στο Μακροχώρι

Ξεχωριστές εκδηλώσεις ετοιμάζονται και φέτος στο Μακροχώρι για την Αποκριά και τα Κούλουμα της Καθαράς Δευτέρας. Το πατροπαράδοτο κάψιμο του Καρνάβαλου την Κυριακή της Αποκριάς αλλά και το πέταγμα του χαρταετού παράλληλα με την επίδειξη τηλεκατευθυνόμενων αεροπλάνων και drone αποτελούν τις εορταστικές εκδηλώσεις για μικρούς
και μεγάλους που θέλουν να διασκεδάσουν και να γιορτάσουν το πέταγμα του χαρταετού. 
Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου ο Σύλλογος Ποντίων και οι Ντόπιοι του Μακροχωρίου καλούν όλο τον κόσμο της Ημαθίας, και όχι μόνο, στην παρέλαση των καρναβαλιστών με αφερηρία την κοινότητα και τέρμα την πλατεία Καστοριανών, στις 17:30μ.μ, όπου θα «Καεί ο Καρνάβαλος» και θα ακολουθήσει αποκριάτικο ξεφάντωμα. 
Οι εκδηλώσεις όμως δεν σταματούν, αφού το πρωί της Καθαράς Δευτέρας στις 11:00 ο Σύλλογος Ποντίων και η Λέσχη Αερομοντελιστών καλεί τον κόσμο για Κούλουμα, με φασολάδα, λαγάνες και παραδοσιακά σαρακοστιανά εδέσματα. Παράλληλα θα γίνει επίδειξη με τηλεκατευθυνόμενα αεροπλάνα, ελικόπτερα και drones στον ειδικά διαμορφωμένα χώρο πτήσης του Μακροχωρίου στο δρόμο για το κρατικό ΚΤΕΟ. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ