Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ζεστή ψαρόσουπα καθημερινά από την «Ψαροπούλα» μόνο με 5€!

Για παραλαβή από το κατάστημα
Θέλετε να απολαύσετε μια λαχταριστή και ζεστή ψαρόσουπα στο σπίτι σας ή και στη δουλειά; Η «Ψαροπούλα» μας ετοιμάζει καθημερινά ζεστή και λαχταριστή ψαρόσουπα, με τη δική της μοναδική και εξαιρετική συνταγή και μας την προσφέρει με μόνο 5€ για παραλαβή από το κατάστημα.
Περάστε από το κατάστημα στην οδό Λ. Στρατού 23 στη Βέροια και πάρτε την πιο τέλεια ψαρόσουπα που έχετε δοκιμάσει, ζεστή και απολαυστική, όπως μόνο η «Ψαροπούλα» ξέρει να ετοιμάζει.
Εάν πάλι θέλετε να απολαύσετε το ουζάκι σας ή το κρασάκι σας με ολόφρεσκο ψάρι και θαλασσινά, η «Ψαροπούλα» πάντα τσιμπάει για εμάς τα καλύτερα και μας περιμένει καθημερινά να τα απολαύσουμε στο χώρο της. Από τα μικρά, που τσιτσιρίζουν στο τηγάνι, μέχρι και τα μεγάλα, ιδιαίτερα ψάρια που μαγειρεύονται και σερβίρονται όπως πρέπει.
Και φυσικά δεκάδες μεζέδες, ορεκτικά και σαλάτες. Με υψηλή ποιότητα και σωστές τιμές, η «Ψαροπούλα» αποτελεί χρόνια τώρα τον νούμερο ένα ψαρο-προορισμό στη Βέροια. Η ψαριέρα της κρύβει καθημερινά εκπλήξεις και νοστιμιές για όλα τα γούστα. Θα την βρείτε καθημερινά στη Λ. Στρατού  23 στη Βέροια. Τηλ. 2331060199








ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ