Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τους πιάσαμε στα πράσα! - Έφοδο στην κουζίνα του «Piazza Panera» έκανε ο «Βεροιώτης»

Μια απλή καθημερινή ημέρα και ο «Βεροιώτης» αποφάσισε, όχι απλά να επισκεφθεί το «Piazza Panera» γιατί του ήρθε μια τεράστια λαχτάρα για ένα ζουμερό burger, αλλά να κάνει έφοδο στην κυριολεξία στην κουζίνα του Panera, να αιφνιδιάσει τον Σεφ, μήπως και αποσπάσει κανένα μυστικό. Αντ' αυτού, απέσπασε ένα απόλυτο ΑΡΙΣΤΑ ο Σεφ GG's του Panera που τον πετύχαμε εν ώρα προετοιμασίας, να στήνει με συντονισμένες κινήσεις ένα θεϊκό αποτέλεσμα. Είδαμε πως τίποτα δεν φτιάχνεται τυχαία στο «Piazza Panera». Οι συνταγές εκτελούνται με φοβερό συγχρονισμό, τάξη, επιμέλεια και καθαριότητα.
Οι άνθρωποι του Panera ετοιμάζονται καθημερινά λες και θα περάσουν από επιτροπή γευσιγνωσίας. Και όχι άδικα, γιατί καθημερινά η επιτροπή είμαστε όλοι εμείς που τους δικαιώνουμε για την ξεχωριστή προσπάθεια που κάνουν στον τομέα αυτό στη Βέροια. Για άλλη μια φορά μπράβο τους! 
Με την ευκαιρία, δοκιμάσαμε κάποια πιάτα που μας είχαν διαφύγει και το αποτέλεσμα ως συνήθως... ΑΡΙΣΤΑ! Και γι' αυτό σας προτείνουμε το «Piazza Panera» ανεπιφύλακτα. Για πρωινό και brunch, με Κρουγάτσα, Croque Madame, French Toast, American Pancakes και ποιοτικό καφέ, μέχρι το βράδυ με τα αυθεντικά burger που ετοιμάζει ο Σεφ του Panera, έτσι όπως έμαθε να τα ετοιμάζει χρόνια στο Σικάγο. Απολαύστε και ένα ποτήρι κρασί ή ένα καλό ποτό, με ξεχωριστά ορεκτικά και ατμόσφαιρα που εμπνέει για συζητήσεις!
«Piazza Panera»
Πιερίων 46, Βέροια
τηλ. 2331301990




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ