Quantcast

http://picasion.com/

Δηλώσεις Χαλκίδη για τις κινητοποιήσεις των αγροτών στις 22 Ιανουαρίου

Για τη μορφή των κινητοποιήσεων, με τρακτέρ στον κόμβο της Κουλούρας αλλά και το ενδεχόμενο αποκλεισμού της Εγνατίας οδού, θα συζητήσουν αύριο οι αγρότες της Ημαθίας, στο πλαίσιο της πανελλαδικής αγροτικής διαμαρτυρίας στις 22 Ιανουαρίου. Ο Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών Βέροιας και ο πρόεδρος, Τάσος Χαλκίδης, θα καταθέσει
πρόταση για παρουσία των τρακτέρ στην Κουλούρα, ωστόσο εμφανίζεται επιφυλακτικός για τον αποκλεισμό του κόμβου μετά την καταδικαστική απόφαση και τις ποινές που επιβλήθηκαν πριν λίγο διάστημα για τις κινητοποιήσεις του Μαρτίου 2017. Φορολογικό και ασφαλιστικό είναι τα σημεία που... καίνε τους αγρότες, την ώρα που οι Ημαθιώτες γεωργοί πλήττονται σοβαρά από το εμπάργκο και τη μη καταβολή των αποζημιώσεων από τις περσινές βροχοπτώσεις.

«Περιμένουμε ραντεβού με τον Υπουργό» - Δυναμικό παρόν στην Agrotica


Σχολιάζοντας στον «Βεροιώτη» τις εξελίξεις για τα θέματα που τους απασχολούν, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου, Τάσος Χαλκίδης, αναφέρει χαρακτηριστικά «περιμένουμε σήμερα ή αύριο από τον Υπουργό Γεωργίας να ορίσει μία συνάντηση μαζί μας γιατί πέρα από το ασφαλιστικό και την φορολογία εμείς έχουμε να ξεπεράσουμε και τα προβλήματα των αποζημιώσεων και του εμπάργκο. Η παρουσία μας θα είναι και φέτος δυναμική στην Agrotica, αφού θα κάνουμε μαζική κάθοδο με λεωφορεία για να συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις που ετοιμάζονται».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ