Quantcast

http://picasion.com/

Βασιλόπιτα έκοψε η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας

Σε εορταστικό κλίμα έκοψε την πρωτοχρονιάτική της βασιλόπιτα η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας, με θερμές ευχές για τη νέα χρονιά. Για την προϊσταμένη Αγγελική Κοτταρίδη και τους υπαλλήλους της εφορείας η κοπή της βασιλόπιτας είναι κάθε χρόνο μια ευκαιρία να γιορτάσουν χαλαρά όλοι μαζί και μια ευκαιρία για την κ. Κοτταρίδη να ευχαριστήσει
όλους τους ανθρώπους της Εφορείας και όπως αναφέρει η ίδια χαρακτηριστικά στην προσωπική της σελίδα στο Facebook: «να ευχαριστήσω την σούπερ ομάδα μας που καταφέρνει όλα αυτά τα πολλά και ωραία έργα!».


 Φέτος τιμώμενοι προσκεκλημένοι ήταν ο σταθερός συνεργάτης Γιωργής Μελίκης και η συντονιστική ομάδα της κίνησης πολιτών της Βέροιας Διεκδικώ την Πόλη μου (κίνηση πολιτών) που έδωσαν μαζί με την Εφορεία Αρχαιοτήτων τον αγώνα για την σωτηρία του δίδυμου λουτρού... «Και αφού είχαμε εδώ την πρώτη νίκη, μας άνοιξε η όρεξη να διεκδικήσουμε και άλλα, όλα αυτά που αξίζουν στην καταπληκτική κληρονομιά της Ημαθίας μας!....» αναφέρει με νόημα η κ.Αγγελική Κοταρίδη στην ανάρτησή της στο Facebook.
 




ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ