Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τι κρύβουν οι συσκευασίες του κρεοπωλείου «Ειλικρίνεια»; Τα ωραιότερα καπνιστά της Βέροιας!

Οι γιορτές των Χριστουγέννων πλησιάζουν, τα καλέσματα και τα τραπέζια αυτή την περίοδο, όχι μόνο αυξάνονται αλλά πρέπει να έχουν και μια πιο εορταστική νότα. Λίγο πιο επίσημα, λίγο πιο ευφάνταστα, λίγο πιο γκουρμέ, έτσι για να συμβαδίζουν με τη λάμψη των εορτών. Μην πάει το μυαλό σας κατευθείαν στο βαθμό δυσκολίας, στο χρόνο και στον κόπο που απαιτείται για ένα
τέτοιο τραπέζι. Γιατί εμείς στη Βέροια έχουμε τον προσωπικό μας Σεφ σε κάθε σπίτι που επιλέγει το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια».
Εκεί θα βρούμε τις πιο ευπαρουσίαστες, ευφάνταστες και κυρίως έτοιμες κρεατοδημιουργίες, που το μόνο που χρειάζεται από εμάς είναι να τις βάλουμε στο φούρνο. Κρεατοσκευάσματα με κάθε είδους κρέας, χοιρινό, μοσχάρι, κοτόπουλο, αρνί, γεμιστά με αλλαντικά, τυριά, λαχανικά, σάλτσες και καρυκεύματα και τόσο όμορφα δεμένα που θα εκπλήξουν τους καλεσμένους μας. 
Θα βρούμε όμως και τα πιο νόστιμα καπνιστά της πόλης, κρέατα κορυφαίας ποιότητας που καπνίζονται στο κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια», για να ξέρουμε πως δεν απολαμβάνουμε μόνο νοστιμιά αλλά και ντόπιο ποιοτικό κρέας. Θα τα βρούμε σε συσκευασίες, είτε για να στολίσουμε ένα πλατό με καπνιστά και τυριά για το κρασί, είτε για να μαγειρευτούν σε ελάχιστο χρόνο και να δώσουν ένα υπέροχο γκουρμέ αποτέλεσμα με τόσο λίγο κόπο και χρόνο.
Επισκεφθείτε το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» στην οδό Λεωνίδου 2 (Κεντρικής) στη Βέροια και βάλτε στο τραπέζι σας όλη τη μαγεία και τη γεύση που αξίζει το καθημερινό και εορταστικό σας τραπέζι!

Νηστίσιμα μπιφτέκια λαχανικών

Χοιρινό λουκάνικο με φέτα και πράσσο και Κοτόπουλο με λαχανικά και κουρκουμά


Τα καπνιστά του «Ειλικρίνεια»





Διάφορα κρεατοσκευάσματα που ανανεώνονται καθημερινά!



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ