Ξαναχτύπησαν οι τροφικοί τρομοκράτες - Αυτά είναι τα 5 προϊόντα που «δηλητηρίασαν»

Οι τροφικοί τρομοκράτες ξαναχτύπησαν. «Πότισαν» με υδροχλωρικό οξύ 5 επώνυμα προϊόντα ευρείας κατανάλωσης και απειλούν να τα επανατοποθετήσουν στα ράφια των σούπερ μάρκετ της Αθήνας και Θεσσαλονίκης, από αύριο 20/12 έως και την παραμονή των Χριστουγέννων. Το σχέδιο φέρει την ονομασία «Πράσινη Νέμεσις Πράξη 3», το οποίο εκτελείται για τρίτη χρονιά τις ημέρες των γιορτών που «χιλιάδες κόσμος αφήνει τον καναπέ για να κάνει τα απαραίτητα ψώνια για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι γεμίζοντας τις κενές υπάρξεις τους με καταναλωτικά σκουπίδια με όμορφα και αστραφτερά περιτυλίγματα», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η προκήρυξη.
Μάλιστα, η αναρχική ομάδα «Μαυροπράσινοι Εμπρηστές», δημοσίευσε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου φωτογραφίες με τα προϊόντα που φέρονται να δηλητηριάστηκαν με υδροχλωρικό οξύ. Πρόκειται για:
· Μεμονωμένες συσκευασίες “COCA – COLA” σε πλαστική συσκευασία PET του 1,5 λίτρου
· Μεμονωμένες συσκευασίες “COCA - COLA LIGHT” σε πλαστική συσκευασία PET του 1,5 λίτρου
· Συσκευασίες “Παριζάκι Υφαντής” των 500γρ. και των 350γρ.
· Φρέσκο Γάλα Πλήρες ΔΕΛΤΑ του 1 λίτρου σε χάρτινη συσκευασία μπλε χρώματος

Η προκήρυξη: 
«Αυτές τις μέρες των χριστουγέννων χιλιάδες κόσμος αφήνει τον καναπέ για να κάνει τα απαραίτητα ψώνια για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι γεμίζοντας τις κενές υπάρξεις τους με καταναλωτικά σκουπίδια με όμορφα και αστραφτέρα περιτυλίγματα. Όλο αυτο το πανηγύρι έχει ως θύματα εκατομμύρια ζωντανά πλάσματα όπου είτε σφάζονται για να φτάσουν στο τραπέζι των ζωντανών/νεκρών, είτε στραγγίζονται μέχρι τελευταίας σταγόνας για να ικανοποιήσουν τις γευστικές ανάγκες τους. Αναγνωρίζουμε πως αυτό γίνεται καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, απλώς τις συγκεκριμένες ημέρες το φαινόμενο αυτό είναι σε ύφεση.

Γι' αυτό το λόγο επιλέξαμε να κάνουμε σαμποτάζ στα παρακάτω προϊόντα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Για πρακτικούς λόγους παραθέτουμε ένα δείγμα οπτικού υλικού από τα προϊόντα που δηλητηριάσαμε με υδροχλωρικό οξύ, βήμα προς βήμα. Θα ξεκινήσουμε να τα επανατοποθετούμε στα ράφια από τις 20.12 ως και τις 24.12 σε διαφορετικές αλυσίδες σούπερ μάρκετ σε όλη την Αθήνα και όλη την Θεσσαλονίκη... Για κάθε προϊόν δείχνουμε ακριβώς πως βάλαμε το υδροχλωρικό οξύ και το τελικό αποτέλεσμα όταν αυτό είναι έτοιμο να επανατοποθετηθεί στα ράφια των σούπερ μάρκετ.

Μαυροπράσινοι Εμπρηστές»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις