Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κάλαντα στο Ψυχιατρικό Θεραπευτήριο Βέροιας έψαλλαν οι Μικρασιάτες

Επ' ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων η χορωδία του Συλλόγου Μικρασιατών Ημαθίας υπό την διεύθυνση του Δημ. Τελλίδη, λόγω απουσίας της χοράρχου Κατερίνας Λαγιώνη, επισκέφθηκε το ψυχιατρικό θεραπευτήριο «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» ιδιοκτησίας του συμπολίτη μας (και Μικρασιάτη εκ Καππαδοκίας) κ. Σίμου Δερέ. Τα μέλη της χορωδίας αφού συνομίλησαν και γνωρίστηκαν με τους ασθενείς και το προσωπικό της κλινικής έψαλλαν Μικρασιάτικα και ποντιακά κάλαντα με έκδηλη την ευχαρίστηση στα πρόσωπα τους.
Ευχαριστούμε τον διευθυντή κ. Μάνο Δερέ για την πρόσκληση και την φιλοξενία μας στην καθ'όλα υπερσύγχρονη καθαρή και εξοπλισμένη θεραπευτική μονάδα που είναι κόσμημα στην Κεντρική Μακεδονία.
Αναχωρήσαμε με την ικανοποίηση ότι η επίσκεψη μας αυτή συνέβαλε στις προσπάθειες και στους σκοπούς του ιατρικού προσωπικού να επανεντάξει στην κοινωνία αυτούς τους ανθρώπους με αυτήν την ιδιαιτερότητα της ασθενείας τους.
Επόμενη δραστηριότητα της χορωδίας είναι οι επισκέψεις την παρασκευή 22/12/17 στο Επισκοπείο, στην Περιφέρεια και στο Δημαρχείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ