Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εορταστικό μήνυμα από τα χειρουργία στέλνουν γιατροί και νοσηλευτές του Νοσοκομείου Βέροιας

Όσο καλοί, συμπαθητικοί, ευχάριστοι και χαμογελαστοί άνθρωποι και αν είναι στη ζωή τους, σίγουρα δε θα θέλατε να περάσετε μαζί τους τις γιορτές στο χώρο εργασίας τους. Ο λόγος για τους γιατρούς και νοσηλευτές στο νοσοκομείο της Βέροιας, που ακόμα και την περίοδο των γιορτών είναι όλο το 2ωρο στο πλευρό μας, έτοιμοι να αντιμετωπίσουν κάθε επείγον περιστατικό. Δε
χάνουν ποτέ το χαμόγελό τους, ακόμα και μετά από πολύωρα, συνεχόμενα χειρουργεία. 
Αυτό αποδεικνύει και η φωτογραφία που ανέβασε ο Διευθυντής της Ορθοπεδικής Κλινικής του Νοσοκομείου Βέροιας, Πέτρος Πετρίδης, με γιατρούς και νοσηλευτές εν ώρα εφημερίας για να ευχηθούν στον κόσμο καλές γιορτές. 

Κάτι που σίγουρα τους κάνει να χάνουν το χαμόγελό τους, είναι οι ζωές που χάνονται άδικα στην άσφαλτο. Ειδικά αυτές τις μέρες που τα θανατηφόρα τροχαία στην Ημαθία είναι σε έξαρση. Εξού και η λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία: «Ατελείωτα τα χειρουργεία... Πολλά τροχαία... Προσοχή στις μετακινήσεις σας για να έχουμε όλοι μια ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!! Νοσηλευτές και γιατροί σας ευχόμαστε ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ».

Οπότε, αν κάτι περνάει από το χέρι μας, προκειμένου να μην τους... συναντήσουμε, είναι να είμαστε προσεκτικοί στους δρόμους, να μην οδηγούμε ΠΟΤΕ αφού έχουμε πιει και να τηρούμε τα όρια ταχύτητας και ασφαλείας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ