Ξανθιά Βεροιώτισσα στην αγκαλιά του Τσιμιτσέλη - Τα «καυτά» φιλιά στην παραλία

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι ένας από τους δημοφιλέστερους Έλληνες ηθοποιούς, με σπουδαία καριέρα τόσο στην Ελληνική τηλεόραση, όσο και στο θεατρικό σανίδι. Θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα του θεάματος και συμμετέχει σε πολλές κινηματογραφικές επιτυχίες. Σε μια από αυτές, βρίσκεται στο πλευρό του μια πολύ όμορφη ξανθιά
Βεροιώτισσα, που το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει δει τις μετοχές της να έχουν εκτοξευθεί στο καλλιτεχνικό χρηματιστήριο. Ο λόγος φυσικά για την γοητευτική ηθοποιό Μάγδα Πένσου, που συμμετέχει στην νέα κωμωδία του Στράτου Μαρκίδη «O Θησαυρός». Η ταλαντούχα Βεροιώτισσα υποδύεται την ερωτική σύντροφο του Γιάννη Τσιμιτσέλη, που σ' ένα γύρισμα της ταινίας, του δίνει τα «καυτά» φιλιά της στην παραλία.
Η νέα κωμωδία του Στράτου Μαρκίδη «O Θησαυρός» βασίζεται στο αγαπημένο θεατρικό έργο «Ο Θησαυρός του Μακαρίτη» των Νίκου Τσιφόρου και Πολύβιου Βασιλειάδη. Η σύγχρονη ιστορία εξελίσσεται σ' ένα παραθαλάσσιο χωριό της Κρήτης. Η - προσφάτως - χήρα Θεώνη Κανελοπιπεράκη (Ελισάβετ Κωνσταντινίδου), μένει στον χρεοκοπημένο ξενώνα της στην Κρήτη και προσπαθεί να ανταπεξέλθει στα χρέη, που της άφησε ο μακαρίτης (Σπύρος Φωκάς). Τα δωμάτια όμως δεν ενοικιάζονται ιδιαίτερα εύκολα. Έτσι, μαζί με την ανιψιά της, την Λουκία (Φαίη Ξυλά), σκαρφίζονται ένα τέχνασμα, και διαδίδουν πως στην πανσιόν ο μακαρίτης έχει κρύψει ένα θησαυρό. Πολύ γρήγορα η πανσιόν γεμίζει από θησαυροθήρες που με διάφορες δικαιολογίες ζητούν να νοικιάσουν ένα δωμάτιο.
Ανάμεσά τους, ο Νεόκοπος Χαιρετάκης (Παύλος Χαϊκάλης), επί σαρανταετία ερωτευμένος με την Θεώνη, που λόγω μιας παλιάς βεντέτας δεν μπορεί να τον εξωτερικεύσει, και ο Στέλιος Προυσαλάκης (Σωτήρης Καλιβάτσης), ιδιοκτήτης πρακτορείου ΟΠΑΠ και ιδιαίτερα ζηλιάρης, με την Ιταλίδα γυναίκα του (Δωροθέα Μερκούρη). 
Όλη η περιοχή είναι υπό τον έλεγχο του Μητσάκου Παρασχάκη (Γιώργος Γιαννόπουλος), τοκογλύφου και μαφιόζου, που θέλει να «βάλει χέρι» στον ξενώνα της Θεώνης και να χτίσει στη θέση του πεντάστερο resort. Υπολογίζει όμως χωρίς την ξενοδόχο. Ο αγώνας δρόμου για την ανεύρεση του θησαυρού ξεκινά, φέρνοντας στην επιφάνεια διάφορα κωμικοτραγικά και αισθηματικά γεγονότα που θα φέρουν τα πάνω-κάτω στην μικρή κοινότητα της περιοχής.
Σκηνοθεσία: Στράτος Μαρκίδης
Με τους: Παύλος Χαϊκάλης, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Σωτήρης Καλυβάτσης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Φαίη Ξυλά, Μιχάλης Μαρίνος, Λευτέρης Ελευθερίου, Σοφία Μουτίδου, Δωροθέα Μερκούρη, Μάγδα Πένσου, Γιώργος Γιαννόπουλος, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Κατερίνα Στικούδη, Σπύρος Φωκάς, Δημήτρης Τζουμάκης

Δημοφιλείς αναρτήσεις