Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οι 8 λόγοι που κάνουν το Ζαχαροπλαστείο «Σαράι» να ξεχωρίζει

«Σαράι» σημαίνει ποιότητα, άριστα υλικά και προσωπική φροντίδα. Η πολυετής εμπειρία, σε συνδυασμό με τις πολύ προσιτές τιμές, το κατατάσσουν στην κορυφή των προτιμήσεων του κόσμου. Καθημερινά, από το πρωί και για ολόκληρη την διάρκεια της μέρας, στο «Σαράι» Πιερίων 204, αλλά και στην καρδιά της πόλης Μητροπόλεως 50, ή ακόμα και στο σπίτι ή στο
γραφείο με ένα τηλεφώνημα στο 2331070444, απολαύστε τα απαράμιλλης ποιότητας προϊόντα του. Γιατί όμως η επιλογή του «Σαράι» είναι η κορυφαία; Δείτε τους 8 λόγους:
Ολόφρεσκα Υλικά: 
Είναι πάγια η επιλογή της διεύθυνσης του «Σαράι», να χρησιμοποιεί πάντα ολόφρεσκα υλικά, αλλά και να προσφέρει μόνο ολόφρεσκα προϊόντα άριστης ποιότητας. Δεν είναι τυχαίο πως όσοι έχουν δοκιμάσει τα συγκεκριμένα γλυκά, έχουν εντυπωσιαστεί και τα προτείνουν ανεπιφύλακτα στους φίλους τους!
Προσιτές τιμές: 
Ένας ακόμα λόγος που το «Σαράι» έχει καταφέρει να κερδίσει το στοίχημα στις επιλογές του κόσμου, είναι γιατί καταφέρνει και κρατάει τις τιμές του σε πολύ προσιτά επίπεδα, διατηρώντας την γνωστή κορυφαία ποιότητά του. Στην παραγωγή χρησιμοποιεί παραδοσιακές μεθόδους, με υπερσύγχρονη τεχνολογία. Συνδυασμός που δικαιώνεται από το αποτέλεσμα. 
Τοποθεσία: 
Η επιλογή της διεύθυνσης να ανοίξει τα καταστήματά της σε δύο πολύ «νευραλγικά» σημεία της Βέροιας, ήταν η καλύτερη δυνατή για την εξυπηρέτηση του κόσμου. Το ένα βρίσκεται στην οδό Πιερίων 204 (είσοδος της Βέροιας), και το άλλο στην καρδιά της πόλης, Μητροπόλεως 50. Όπου κι αν είσαι το «Σαράι» σε βολεύει!
Εξυπηρέτηση: 
Στο «Σαράι» θα βρείτε την πιο καλή εξυπηρέτηση. Σύσσωμο το προσωπικό που εργάζεται εκεί, διακρίνεται για την ευγένια, την καλοσύνη και τον άψογο επαγγελματισμό τους. Πάντα με το χαμόγελο στα χείλη και με υπομονή ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς πελάτες.
Νηστίσιμα: Ακόμα και στις περιόδους της απόλυτης νηστείας, όπως για παράδειγμα των Χριστουγέννων και του Πάσχα, το «Σαράι» έχει μεριμνήσει να εξυπηρετεί τους ανθρώπους που κρατάνε νηστεία. Δοκιμάστε τα υπέροχα σιροπιαστά, τα μαγικά μελομακάρονα ή ακόμα και τα σοκολατοειδή βουτήγματα.
Διασκέδαση: Tο «Σαράι» δεν είναι απλά ένα ζαχαροπλαστείο αλλά προσφέρει και τον ιδανικό προορισμό για μια στάση για καφέ. Μπορείτε να απολαύσετε έναν καπουτσίνο, ένα φρέντο εσπρέσσο ή έναν φρέντο καπουτσίνο, με την υπογραφή της κορυφαίας ποιότητας του «Illy». Επίσης προσφέρονται ζεστή ή κρύα σοκολάτα, τσάι, φρέσκοι χυμοί και αλκοολούχα ποτά.
Τούρτες και γλυκά για γάμους, γενέθλια και βαφτίσια: Ετοιμάζεστε για την πιο όμορφη στιγμή της ζωής σας και ψάχνετε την πιο εντυπωσιακή τούρτα για τον γάμο σας; Θέλετε να ευχαριστήσετε τους καλεσμένους σας με την κορυφαία ποιότητα; Επιθυμείτε να κάνετε την βάφτιση του παιδιού σας με τις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς; Ψάχνετε για τα γενέθλια του παιδιού σας την πιο πρωτοποριακή τούρτα που θα το κάνει ευτυχισμένο; Και όλα αυτά μ' ένα απλό τηλ. στην πόρτα σας; Τότε, η επιλογή του Ζαχαροπλαστείου «ΣΑΡΑΪ» είναι μονόδρομος. Πάρτε στο 2331070444 και ζητήστε τούρτες και γλυκά της αρεσκείας σας σε τιμές που δεν υπάρχουν. Γιατί η κοινωνική σας εκδήλωση πρέπει να έχει την υπογραφή της κορυφαίας ποιότητας.
Delivery: Είσαι στο σπίτι ή στη δουλειά και σου ήρθε η λιγούρα για ένα γλυκό; Θέλεις να γευτείς ένα ολόφρεσκο επιδόρπιο, αλλά βαριέσαι να πας μέχρι το ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς σου; Επιθυμείς έναν καφέ «Illy»; Η λύση είναι μια! Τηλεφώνησε τώρα στο 2331070444 και ζήτησε να σου φέρουν στην οικία ή στη δουλειά σου το γλυκό της αρεσκείας σου. Το «Σαράι» για μια ακόμα φορά πρωτοτυπεί και φέρνει τους σοκολατένιους πειρασμούς στην πόρτα σου. Ποιος μπορεί να αντισταθεί στην ποικιλία γλυκών που προσφέρονται; Πάστες, τούρτες, τρίγωνα, σουφλέ, μιλφέι, παγωτίνια, τρούφες, τάρτες, σοκολατίνες, κωκ, λουκουμάδες, σιροπιαστά, κορνέ, τουλούμπες και πολλά άλλα.






















ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ