Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Εκείνες και Εγώ» by Μanos Papadopoulos

Την δεκαετία του '90 μεσουρανούσε στην Ελληνική τηλεόραση το σίριαλ του ΑΝΤ1 «Εκείνες και Εγώ» με πρωταγωνιστή τον απόλυτο Ζάχο Δόγκανο που είχε υποδυθεί με μεγάλη επιτυχία ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος. Φαίνεται πως τη δόξα του ζήλεψε ένας πολύ γνωστός Βεροιώτης συμπολίτης μας, ο οποίος είχε την χαρά να ζήσει έστω και για λίγο σαν άλλος Δόγκανος και να φωτογραφηθεί με έξι πανέμορφες γυναίκες.
Το σκηνικό στήθηκε σε γνωστό beach bar της Χαλκιδικής. Πρωταγωνιστής ο αγαπητός σε όλους και ένα από τα καλύτερα παιδιά της Βέροιας Μάνος Παπαδόπουλος, ο οποίος ήταν καλεσμένος στο bachelor party φίλου του και όλως τυχαίως (μην κάψουμε και το γαμπρό...) εκεί ήταν και τα έξι εντυπωσιακά promo κορίτσια του Jägermeister, που φυσικά μόλις είδαν τον Μάνο, έπεσαν επάνω του για μια αναμνηστική φωτογραφία! 
Περιττό να αναφέρουμε πως η συγκεκριμένη φωτογραφία έγινε αμέσως viral στους λογαριασμούς των φίλων του Μάνου στα social media και τα σχόλια πήραν φωτιά, με τους κολλητούς του να τον πειράζουν αλλά και να τον αποθεώνουν!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ