Μακροχώρι: Κάθειρξη 29 ετών σε 43χρονο για βιασμό ανηλίκου

ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟ 2042
Σε συνολική ποινή κάθειρξης 29 ετών καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, 43χρονος που βίαζε την ανήλικη κόρη της πρώην συντρόφου του. Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για βιασμό, αποπλάνηση ανηλίκου και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, ενώ
μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου ο κατηγορούμενος πήρε το δρόμο για τις φυλακές. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι πράξεις διαδραματίστηκαν στην Ημαθία και πιο συγκεκριμένα στο Μακροχώρι, όπου ζούσε ο κατηγορούμενος μαζί με την τότε σύντροφό του και τα τρία ανήλικα παιδιά της. Το κατηγορητήριο περιγράφει δύο περιπτώσεις βιασμού: η πρώτη την άνοιξη του 2011, όταν το θύμα, το μεγαλύτερο από τα τρία αδέλφια ήταν 9 ετών και η δεύτερη το καλοκαίρι του 2013, όταν ήταν 11 ετών.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε, όταν τα επόμενα χρόνια, τα ανήλικα βρέθηκαν υπό την φροντίδα δομής για κακοποιημένα και παραμελημένα παιδιά, κατόπιν σχετικών καταγγελιών. Εκεί, η παθούσα βρήκε το θάρρος και περιέγραψε λεπτομερώς στους κοινωνικούς λειτουργούς τα όσα είχε βιώσει. Ο 43χρονος αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται, κάνοντας λόγο για κατασκευασμένες κατηγορίες.


Μια πολύ τραγική ιστορία που συγκλόνισε την κλειστή κοινωνία του Μακροχωρίου. Ο 43 χρονος που βίασε το ανήλικο παιδί θα σαπίσει στην φυλακή, καθώς το εξιτήριό του θα είναι το 2042, διότι ανώτερη εκτιτέα ποινή είναι τα 25 χρόνια!

Δημοφιλείς αναρτήσεις