Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πρωτοσέλιδο στην Αυστραλία η εκπαίδευση των αστυνομικών Ημαθίας

Αποτελεί,πλέον, τιμή για την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ημαθίας που η συγκεκριμένη προσπάθεια έτυχε αναγνώρισης από την 1η σε κυκλοφορία Ελληνική εφημερίδα της Αυστραλίας, θέτοντας το θέμα της εκπαίδευσης αστυνομικών του νομού μας, σε πρωτοσέλιδο άρθρο κυκλοφορίας αυτής, την 26 Ιουνίου 2017.

Το χρονικό διάστημα 14-17 Ιουνίου, η Ένωση διοργάνωσε, σε συνεργασία με την ΑΔ Ημαθίας και τη Σχολή Αστυνομίας στο Πανόραμα, πρακτική εκπαίδευση σε θέματα αυτοάμυνας - αυτοπροστασίας των ειδικών μονάδων του Νομού μας Ο.Π.Κ.Ε. και Δίωξης Ναρκωτικών, από τους διεθνώς αναγνωρισμένους εκπαιδευτές σε θέματα αυτοάμυνας - αυτοπροστασίας , Albert Timen, πρόεδρο και ιδρυτή της εταιρείας KAPAP ACADEMY η οποία δραστηριοποιείται στο κομμάτι αυτό της εκπαίδευσης σε πολλές χώρες του κόσμου με κύρια παρουσία στις χώρες του Ισραήλ, των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής καθώς και της Αυστραλίας και Γιαννάκαρο Άγγελο, ιδρυτή της εταιρείας foenix security με έδρα την Μελβούρνη της Αυστραλίας και Μέλος της Εταιρείας KAPAP ACADEMY.
Οι δύο εκπαιδευτές κατά την διάρκεια του τετραήμερου σεμιναρίου το οποίο έλαβε χώρα στις άρτιες εγκαταστάσεις της Σ.Μ.Ε.Β.Ε., παρείχαν με το πιο σύγχρονα μέσα που διαθέτει η Σχολή ( projectors , Η/Υ και κλειστό σκοπευτήριο τεσσάρων θέσεων βολής) ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης στα στελέχη των ειδικών μονάδων Ο.Π.Κ.Ε. και Δίωξης Ναρκωτικών του Νομού πρωτόγνωρό για τα ελληνικά δεδομένα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ