Καταχειροκροτήθηκε η θεατρική ομάδα του «Προμηθέα» στις Πρέσπες

Πολύ μεγάλη επιτυχία είχε η πρεμιέρα του θεατρικού τμήματος του «Προμηθέα» της Βέροιας που έγινε στο Λευκώνα Πρεσπών με το έργο «Ούτε γάτα, ούτε ζημιά» των Α. Σακελλάριου- Χ. Γιαννακόπουλου. Οι θεατές δεν σταμάτησαν να χειροκροτούν καθ' όλη τη διάρκεια της παράστασης και τα γέλια ήταν ασταμάτητα, σε σημείο που δεν επέτρεπαν
στους ηθοποιούς να παίξουν. Στο τέλος της παράστασης οι διοργανωτές δεξιώθηκαν τα μέλη της θεατρικής ομάδας του «Προμηθέα» και έδωσαν ραντεβού για του χρόνου. Η αποστολή του Συλλόγου διανυκτέρευσε στον Αγ, Γερμανό κάνοντας έτσι μία ωραία εκδρομή γνωρίζοντας τις ομορφιές του τόπου.
Να σημειωθεί ότι όλα τα έξοδα της μετάβασης και διαμονής της ομάδας καλύφθηκαν από τους ίδιους τους συμμετέχοντες χωρίς να επιβαρυνθεί καθόλου ο Σύλλογος, δείχνοντας μ' αυτό τον τρόπο ότι στο Σύλλογο λειτουργούν σαν οικογένεια. Η επόμενη παράσταση θα δοθεί στις 21 Αυγούστου 2017 στην Έδεσσα στο θερινό θέατρο μετά από πρόσκληση του «Εδεσσαϊκού Θεάτρου», αποδηκνείωντας για ακόμη μία φορά ότι το Θέατρο του «Προμηθέα» αναγνωρίζεται σε όλη την Ελλάδα... Η επίσημη πρεμιέρα για το αγαπημένο κοινό της πόλης μας της Βέροιας προγραμματίζεται για τον Οκτώβριο, σε χώρο που θα γίνει σύντομα γνωστός.

Δημοφιλείς αναρτήσεις