Quantcast

http://picasion.com/

Μόνο για 3 μέρες στο «Γαϊτανίδη»: από -25% έως -40% σε επώνυμα καλλυντικά και αρώματα! (ΦΩΤΟ)

ΕΠΙΠΛΕΟΝ
- ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΣΑΝΤΕΣ -50% 
- ΟΛΑ ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ -30%
Οι εκπτώσεις ξεκίνησαν στο «Γαϊτανίδη», με όλο τον κόσμο της ομορφιάς και της μόδας να απλώνεται μπροστά μας σε μοναδικές τιμές. Λατρεύεις τα επώνυμα αρώματα και καλλυντικά; ΜΟΝΟ για τρεις ημέρες, από σήμερα Πέμπτη 13/7 έως και το Σάββατο 15/7, θα τα βρείτε με έκπτωση από -25% έως και -40%!
Στο κατάστημα «Γαϊτανίδης» θα βρείτε και υπέροχα κομμάτια σε τσάντες και αξεσουάρ μόδας. Για όλη τη περίοδο των θερινών εκπτώσεων, θα βρείτε όλες τις τσάντες με -50% και όλα τα αξεσουάρ μόδας με -30% έκπτωση!
Υπέροχες πρωινές αλλά και για όλες τις ώρες τσάντες, στα κλασσικά και διαχρονικά μαύρο και ταμπά, παστέλ και μεταλλικές, backpack, ώμου και χιαστί, τσάντες παραλίας αλλά και μια μεγάλη συλλογή σε βραδινές τσάντες, clutch και φακέλους, σε παλ αποχρώσεις, χρυσό και ασημί. Αποκτήστε όλη τη συλλογή του «Γαϊτανίδη» σε τσάντες στη ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ!
Κοσμήματα και αξεσουάρ μόδας, κολιέ, βραχιόλα, εκπληκτικά σκουλαρίκια, πορτοφόλια, υπέροχα σχέδια σε φουλάρια, ζώνες, ρολόγια και καπέλα, κομμάτια που θα συμπληρώσουν και θα απογειώσουν το στυλ σας, όλα σε τιμές μειωμένες κατά 30%!
Κατάστημα καλλυντικών «Γαϊτανίδης»
Αριστοτέλους 18
Πεζόδρομος Βέροιας










































ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ