Quantcast

http://picasion.com/

Υπέγραψε στη Λαμία ο Ασίγκμπα

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Λαμίας είναι ο Μαρκ Ασίγκμπα. Ο 27χρονος πρώην ποδοσφαιριστής της Βέροιας έπαιζε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στη «Βασίλισσα του Βορρά», με την οποία κατέγραψε 25 συμμετοχές στη Super League. Ο Αφρικανός μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο κέντρο της άμυνας, όσο και δεξί μπακ. Στην Ελλάδα πρωτοήρθε το 2013 για λογαριασμό του Φωκικού, στη Β' Εθνική (18 συμμετοχές, 1 γκολ). Ακολούθησε για μια διετία η Παναχαϊκή, επίσης στη δεύτερη κατηγορία (60 συμμετοχές). Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Λαμία έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 27χρονο Γκανέζο αμυντικό Μαρκ Ασίγκμπα όπου την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην Super League με την Βέροια». 

Ο Ασίγκμπα είχε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, αλλά το έλυσε και έμεινε ελεύθερος. Υπενθυμίζεται ότι οι νεοφώτιστοι έχουν ήδη αποκτήσει τους Πατρίκ Βουό (ΟΦΗ), Ματέι Ποντλόγκαρ (Τσέλιε), Νόε Ακόστα (ΠΑΣ Γιάννινα), Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο (ΑΕΚ, δανεικός), Μιχάλη Φράγκο (Σπάρτη), Ηλία Τσέλιο (ΑΕΚ, δανεικός), Χρήστο Κουκόλη (Αγροτικός Αστέρας), Δημήτρη Κουτρουμάνο (Παναιτωλικός) και Σάκη Παντελιάδη (Ομόνοια).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ