Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μένει στην ΑΕΚ ο Δημήτρης Μεληκιώτης

Στο περσινό βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ΑΕΚ, προφανώς κάτι δεν πήγε καλά με την δουλειά που έγινε. Κάτι που φανέρωσε η αγωνιστική εικόνα που είχε η Ένωση καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν που πέρασε. Περισσότερες παθογένειες κουβάλαγε η ΑΕΚ, παρά θετικά, απ’ όσα έγιναν πέρυσι στο Κίελτσε. Αν ωστόσο υπήρξε ένα κέρδος, αυτός ήταν ο Κώστας Γαλανόπουλος. Ο νεαρός μέσος προερχόταν από μια σεζόν που έκανε μόνο προπονήσεις με την πρώτη ομάδα και έμπαινε απλώς σε αποστολές για το κύπελλο. Την θέση του στο ρόστερ και επί της ουσίας την ευκαιρία του, την κέρδισε μ’ όσα έδειξε στο περσινό βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Για ένα νέο… Γαλανόπουλο, θα ψάξει ο Μανόλο Χιμένεθ και στην φετινή δουλειά που θα γίνει στο Κίελτσε.

Ο Ισπανός τεχνικός θα κληθεί να πάρει αποφάσεις, για το πόσους και ποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, θα πάρει μαζί του στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Στο διάστημα που βρίσκεται στον πάγκο της Ένωσης, ο Χιμένεθ δούλεψε στα Σπάτα ουσιαστικά με τέσσερις νεαρούς παίκτες. Τον Βεροιώτη Δημήτρη Μεληκιώτη, τον Ηλία Τσέλιο, τον Γιώργο Γιαννούτσο και ο Ανδρέα Βλαχομήτρο. Δύσκολα θα πάρει και τους τέσσερις στην αποστολή για το Κίελτσε. Ωστόσο κάποιους, ίσως θελήσει να τους δει κατά την διάρκεια της δουλειάς που θα γίνει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, για να αποφασίσει οριστικά αν θα τους δώσει μια θέση στο ρόστερ της επόμενης σεζόν. Βεβαίως οι αποφάσεις που θα πάρει ο Χιμένεθ για τους «μικρούς» εξαρτώνται και από τις μεταγραφές που θα έχει κάνει η ΑΕΚ, μέχρι να αναχωρήσει για την Πολωνία.

Ο 21χρονος Μεληκιώτης είναι επιθετικός και αποκτήθηκε τον περασμένο Γενάρη από την Βέροια. Με Χιμένεθ έκανε και την πρώτη του συμμετοχή σε ματς κυπέλλου. Ο Ισπανός έχει δουλέψει πολύ με τον Μεληκιώτη και είναι σχεδόν βέβαιο πως θα θελήσει να τον έχει μαζί του και στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο 20χρονος Τσέλιος είναι παιδί από τα σπλάχνα της ΑΕΚ και παίζει στη μεσαία γραμμή. Ήδη από πέρυσι συμμετέχει στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας. Επίσης έχει δουλέψει με τον Χιμένεθ στα Σπάτα αυτό το διάστημα που ο Ισπανός βρίσκεται στην ομάδα. Και φυσικά είναι και αυτός υποψήφιος για την αποστολή στο Κίελτσε.

Ο 19χρονος Γιαννούτσος είναι επίσης παιδί που προέρχεται από τα σπλάχνα της ΑΕΚ και με συμμετοχές στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο. Παίζει αριστερό μπακ και ο Χιμένεθ εκτιμά πολύ τα προσόντα του. Συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να ταξιδέψει με την αποστολή της ΑΕΚ στο Κίελτσε για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Όσο για τον 20χρονο Βλαχομήτρο, είναι 20χρονών και επέστρεψε τον περασμένο Γενάρη στην ΑΕΚ από δανεισμό. Είναι ένας παίκτης με τον οποίο επίσης δούλεψε ο Χιμένεθ. Και μάλιστα τον είχε πάρει και αποστολή στο τελευταίο ματς των play off απέναντι στον Πανιώνιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ