Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τι θα γίνει με τον τελικό του Survivor - Οι τελευταίες εξελίξεις

Η Ρόδος θα φιλοξενήσει πιθανότατα τον τελικό του τηλεπαιχνιδιού επιβίωσης Survivor. Όπως όλα δείχνουν, στο «σμαραγδένιο νησί» θα πέσει η αυλαία του τηλεοπτικού προγράμματος που πετυχαίνει θεαματικά ποσοστά τηλεθέασης. Στις 28 Ιουνίου θα διεξαχθεί ο ημιτελικός, ενώ ο μεγάλος τελικός, που θα αναδείξει τον μεγάλο νικητή θα μεταδοθεί
ζωντανά την Κυριακή 2 Ιουλίου. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο ημιτελικός θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γήπεδο Γαλατσίου, ενώ ο μεγάλος τελικός οριστικοποιείται ότι θα λάβει χώρα σε μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα στην περιοχή της Ιξιάς στη Ρόδο. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, όπως έγραψε χθες η «Δημοκρατική», βρέθηκαν στη Ρόδο στελέχη της παραγωγής του τηλεριάλιτι και είχαν επαφές με εκπροσώπους των τοπικών φορέων αλλά και με επιχειρηματίες και κατέληξαν στο να πραγματοποιηθεί στο νησί μας ο μεγάλος τελικός.

Η Ρόδος καλύπτει τις ανάγκες παραγωγής και τις ανάγκες φιλοξενίας ενώ είναι πιο κοντά στο concept τηλεοπτικής εκπομπής. Δεν έχει γίνει βέβαια γνωστό εάν θα χρειαστούν τα συνολικά 400 δίκλινα δωμάτια που αρχικά αναζητούσε η παραγωγή δεδομένου ότι ο ημιτελικός και ο τελικός, όπως φαίνεται, δεν θα διεξαχθούν στον ίδιο τόπο. Για πρακτικούς λόγους η παραγωγή φέρεται να αποφάσισε να γυρίσει τα δύο τελευταία επεισόδια του τελικού και ημιτελικού σε διαφορετικά σημεία.

Όπως και να έχει σε λίγες μέρες αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις, ενώ σε περίπτωση που όντως η Ρόδος φιλοξενήσει το μεγάλο τελικό του Survivor θα έχει μεγάλη προβολή, αφού το τηλεοπτικό πρόγραμμα είναι το πιο επιτυχημένο των τελευταίων ετών στην ελληνική τηλεόραση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ