Quantcast

http://picasion.com/

Χάλκινο μετάλλιο η Κιάτση στο Σύνθετο Ατομικό

Για άλλη μια φορά έλαμψαν οι αθλήτριες του Φιλίππου στη Ρυθμική Γυμναστική, αυτή τη φορά στον τόπο τους στη Βέροια, καθώς εδώ διοργανώθηκε η Προκριματική Φάση Κορασίδων στο Φιλίππειο Γυμναστήριο 6-7 Μαΐου. Οι κορασίδες της ομάδας Κιάτση Αικατερίνη ( 2η χρονιά), Αφένδρα Ευαγγελία κ Μητριτώνη Άννα Μαρία (1η χρονιά) όχι μόνο κατάφεραν να πετύχουν βαθμολογικά το όριο πρόκρισης για τους τελικούς, αλλά κατάφεραν να ανέβουν και στο βάθρο κάνοντας περήφανο τον τόπο τους.

Πιο αναλυτικά η Κιάτση Αικατερίνη κατάφερε να κατακτήσει το Χάλκινο μετάλλιο στο Σύνθετο ατομικό συγκεντρώνοντας 48.100 βαθμούς καθώς πραγματοποίησε και στα 4 όργανα πολύ καλές εμφανίσεις (μπάλα, σχοινί, στεφάνι και κορίνες), πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση στο πρόγραμμα με την μπάλα με αποτέλεσμα να βαθμολογηθεί με 12.750 (τον μεγαλύτερο βαθμό σε αυτό το όργανο) με αποτέλεσμα να βρεθεί στην 1η θέση στο πρόγραμμα με τη μπάλα. Στην συνέχεια κατέκτησε την 2η θέση στο σχοινί και την 5η θέση στις κορίνες.

Φανερά βελτιωμένες από την περσινή τους χρονιά ήταν οι πρωτοεμφανιζόμενες σε αυτή τη κατηγορία Αφένδρα Ευαγγελία και η Μητριτώνη Άννα Μαρία. Η Αφένδρα Ευαγγελία κατέλαβε την 23η θέση (14η στις κορίνες, 15 στο στεφάνι) με 39.000 βαθμούς και η Μητριτώνη Άννα Μαρία κατέλαβε την 40η θέση με 33.350 και με πολλές ατυχίες στο πρόγραμμα με την μπάλα στερώντας της καλύτερη θέση στην κατάταξη.

Τα κορίτσια ανάμεσα σε 82 αθλήτριες κατάφεραν να διακριθούν και να λάμψουν. Καλή συνέχεια στους Τελικούς που θα γίνουν στην Μίκρα Θεσσαλονίκης με ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Πολλά συγχαρητήρια και στην προπονητική ομάδα Χαβιαροπούλου Ηρώ, Μωυσιάδου Κατερίνα κ KNyazeva Natalia για το έργο τους και την υπομονή τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ