Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ενημέρωση για το νέο Κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα πραγματοποιήθηκε στη Βέροια

Ενημερωτική εκδήλωση για τις βασικές μεταρρυθμίσεις του Κοινωνικοασφαλιστικού Συστήματος, την Ενοποίηση Ταμείων, τις Προϋποθέσεις Συνταξιοδότησης, τα Πλασματικά Έτη, την Παράλληλη Ασφάλιση, την Απασχόληση Συνταξιούχων και τις Συντάξεις θανάτου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 20/3 στον πολυχώρο Ελιάς στη
Βέροια. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από τον IN.Ε. της Γ.Σ.Ε.Ε. Βέροιας σε συνεργασία με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Βέροιας, Ιατρικό Σύλλογο Ημαθίας, Φαρμακευτικό Σύλλογο Ημαθίας, Δικηγορικό Σύλλογο Βέροιας, Οδοντιατρικό Σύλλογο Βέροιας, Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας, Οικονομικό Επιμελητήριο, Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ημαθίας, Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Ημαθίας και την Ομοσπονδία Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Βέροιας. 
Την ενημερωτική παρουσίαση για τον ΕΦΚΑ, τις ασφαλιστικές εισφορές, τις προϋποθέσεις, τα όρια ηλικίες και τον τρόπο υπολογισμού των συντάξεων, πραγματοποίησαν οι Νομικοί Άντα Σταμάτη και Βασιλική Τσώνου, την εκδήλωση προλόγισε η κ. Μπαρμαρούση, ενώ τη συζήτηση μετά την παρουσίαση με τα ερωτήματα του ακροατηρίου συντόνισε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Βέροιας Δημήτρης Ταχματζίδης. Δείτε φωτογραφίες:

IN.Ε. Γ.Σ.Ε.Ε. Βέροια
Σωτήρη Πετρούλα 5
59100 ΒΕΡΟΙΑ
Τηλ: 23310 24424
Fax: 23310 71890
E-mail: inekmak@otenet.gr























ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ