Quantcast

http://picasion.com/

Εγκαινιάστηκε στη Βέροια η έκθεση «Πνοή Ελευθερίας»

Η περιοδική έκθεση ιστορικού υλικού «Πνοή Ελευθερίας» - Τα επαναστατικά κινήματα στη Μακεδονία (1821-1822), εγκαινιάστηκε το βράδυ της Δευτέρας 20/3 στο Χώρο Τεχνών στη Βέροια. Οι επισκέπτες που παραβρέθηκαν στα εγκαίνια είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στα εκθέματα, με επίσημη ξενάγηση από τον ίδιο τον Συλλέκτη κ. Τάκη Μπάιτση.
Την έκθεση διοργανώνει, από τις 20 έως και τις 30 Μαρτίου 2017 και με αφορμή την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, το Κέντρο Τοπικής Ιστορίας της Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Βέροιας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πέτρος Τσαπαρόπουλος, καθώς και αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι Βέροιας και Νάουσας, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βέροιας Επιπυραγός Αλέξανδρος Κουβακάς, ο περιφερειακός σύμβουλος Θεόφιλος Τεληγιαννίδης και πλήθος κόσμου.
Στην έκθεση παρουσιάζεται για πρώτη φορά υλικό που σχετίζεται με την επανάσταση στη Μακεδονία, με επίκεντρο τη Νάουσα, από τη συλλογή του τοπικού ερευνητή και συλλέκτη κ. Τάκη Μπάιτση. Η έκθεση θα είναι επισκέψιμη καθημερινά πρωί ώρες 10:00 - 13:00 και απόγευμα Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή 18:00 - 20:00. Δείτε φωτογραφίες:



































ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ