Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Υπάρχει σωτηρία για τη «Βασίλισσα»;

Προς το πλήρες αδιέξοδο οδηγείται συστηματικά εδώ και πολλούς μήνες η ΠΑΕ Βέροια. Όσο ψύχραιμα και να αντιμετωπίσει κανείς το ζήτημα, η ιστορική ομάδα της πόλης μας τελεί υπό διάλυση, τόσο σε αθλητικό όσο σε οικονομικό και διοικητικό επίπεδο. Τίποτα δεν είναι τυχαίο, αφού και αυτή η εταιρεία ακολουθεί το δρόμο των σούπερ μάρκετ Καρυπίδη. Δυστυχώς, οι ιθύνοντες
αγνόησαν τα καμπανάκια κινδύνου που ηχούν εδώ και χρόνια και με περισσή υπεροψία νόμισαν ότι θα μπορούν με προχειρότητες και δίχως ίχνος συνείδησης του ρόλου τους, να δημιουργήσουν και να συντηρούν μια «αρρωστημένη» κατάσταση. Το πρόβλημα δεν είναι αν θα σωθεί αγωνιστικά η ομάδα, το πρόβλημα είναι τι θα γίνει στη μετά Καρυπίδη εποχή; Ας μη γελιόμαστε, πειράματα τύπου Παπαδόπουλου δεν έχουν καμία τύχη, όπως αποδεικνύεται και στην πράξη. 

Η «Βασίλισσα του Βορρά» στη μεγάλη και ένδοξη ιστορία της, πέρασε πολλές μπόρες όμως στάθηκε όρθια. Μην ξεχνάμε την εποχή που η ομάδα βολόδερνε στη Γ’ και τη Δ΄ Εθνική, τότε όμως υπήρξε συσπείρωση των φιλάθλων, υπήρξε ένας Γκαβαϊσές, για να έρθει μετά ο Αρβανιτίδης στα ντουζένια του να αναλάβει την ομάδα. 

Σήμερα τι υπάρχει; Δυστυχώς τίποτα. Πολύ φοβόμαστε ότι ακόμα και οι άνθρωποι που αγαπούν πραγματικά τη Βέροια και θα θελήσουν να βοηθήσουν, δεν θα μπορέσουν να το κάνουν διότι, πολύ απλά, λεφτά δεν περισσεύουν σε κανέναν!

Και οι φίλαθλοι; Τα τελευταία χρόνια, οι φίλαθλοι «εκδιώχτηκαν» συστηματικά από το γήπεδο. Είναι όμως ακόμα Βεροιώτες και περιμένουν να δουν επιτέλους κάτι ελπιδοφόρο στην αγαπημένη μας ομάδα και τότε να είστε σίγουροι ότι θα επανέλθουν. Μέχρι τότε όμως, η «Βασίλισσα του Βορρά» είναι καταδικασμένη. 

Έτος εξελίξεων το 2017 για την ομάδα της Βέροιας… και προοιωνίζονται καταστροφικές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ