Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Υφαντίδου: «Δεν ήρθε το τέλος μου στο Έπταθλο»

Συναισθηματικά φορτισμένη μετά το τέλος της συμμετοχής της στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο και ενοχλημένη από δημοσιεύματα εμφανίζεται η Βεροιώτισσα πρωταθλήτρια στο Έπταθλο Σοφία Υφαντίδου. Δείτε το μήνυμά της: «Τέλος σεζόν. Τέλος αυτή της Ολυμπιάδας. Σίγουρα δεν ήρθε το τέλος μου στο αγώνισμα του Επτάθλου. Ο προσωπικός μου αγώνας,
ξεκίνησε πριν έρθω εδώ,από το να διεκδικήσω την συμμετοχή μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες μέχρι και ότι έπρεπε να προπονούμαι από το Πανευρωπαϊκό και μετά μόνη μου λόγω προβλήματος υγείας του προπονητή μου.

Όσοι έχουν ασχοληθεί με τα σύνθετα καταλαβαίνουν την σημασία απουσίας του,πόσο μάλλον σε έναν μεγάλο αγώνα. Λύγισα αλλά είμαι πάλι εδώ όρθια στο 1,63 μπόι μου έτοιμη για την επόμενη πρόκληση..
Παρούσα σε μια ακόμα μεγάλη διοργάνωση και αυτό είναι που μετράει.

Coach μου συγνώμη που δεν ευχαριστήθηκα τον αγώνα,όπως μου ζήτησες,αλλά ήμουν μισή χωρίς εσένα.
Ευχαριστώ εσάς που μου απαλύνετε τον καημό, γιατί είναι μεγάλος.

Υ.Γ 1) Δεν ήρθα για τα δώρα μου μοίραζαν..

Υ.Γ 2) Δεν πήρα ευρώ Ολυμπιακής προετοιμασίας.

Είναι για λύπηση αυτοί που τα γράφουν γιατί δεν έχουν υπάρξει αθλητές και δείχνουν πως δεν σέβονται την προσπάθεια κανενός.

Για μεγαλύτερη λύπηση όμως είναι κάποιοι οι οποίοι έχουν υπάρξει "αθλητές" και υπάρχουν ακόμα και συμφωνούν με τα γραφόμενα αχαρακτήριστων ανθρώπων ενώ έχουν την δυνατότητα να γνωρίζουν πως νιώθω αυτή την στιγμή.

Αυτό είναι το επίπεδο σας δυστυχώς.Ο αθλητισμός δεν έχει ανάγκη από τέτοιους ανθρώπους.

Καλό σας καλοκαίρι και εσείς οι περίεργοι μείνετε λίγο παραπάνω στον ζεστό ήλιο για να ζεστάνει λίγο την καρδιά σας. Και τον καφέ σας να τον πίνετe πολύ γλυκό...»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ