Quantcast

http://picasion.com/

Δράσεις Ιουλίου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κουμαριάς «Η Ντόλιανη» (ΦΩΤΟ)

Μύρισε καλοκαιράκι, τα σπίτια άνοιξαν, το χωριό γέμισε ξανά. Οι κάτοικοι απολαμβάνουν τη δροσιά του βουνού, αφήνοντας για λίγο στην άκρη την καθημερινότητά τους. Και όπως κάθε χρόνο, δεν ξεχνούν να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις του συλλόγου μας. Τη Δευτέρα 18 Ιουλίου μικροί και μεγάλοι φόρεσαν τα μαγιό τους και ξεχύθηκαν στις πισίνες της Waterland. Η εκδρομή αποδείχθηκε ιδανική, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η ζέστη του καλοκαιριού. Οι μικροί μας φίλοι ξετρελάθηκαν με τα αμέτρητα παιχνίδια στο νερό, ενώ οι μεγαλύτεροι απόλαυσαν ένα παγωμένο καφεδάκι.

Το Σάββατο, 30 Ιουλίου πραγματοποιήθηκαν «Παιχνίδια για όλους» στην πλατεία του χωριού σε συνεργασία με τον σύλλογο Παλαίμαχων Χειροσφαιριστριών Βέροιας (Women Handball Veterans Verias). Πλήθος παιδιών συμμετείχαν με κέφι και χαρά διασκεδάζοντας με την ψυχή τους και οι μεγάλοι γεύτηκαν γλυκές αναμνήσεις από τα παιδικά τους χρόνια. Συντονίστριες των παιχνιδιών ήταν οι παλαίμαχες Μουταφίδου Ειρήνη, Τσιολαρίδου Χριστίνα, Πιτούλια Αθηνά και Τριανταφυλλίδου Κυριακή τις οποίες και ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία.

Την επομένη μέρα, Κυριακή 31 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε εκδρομή στα βουνά του χωριού με τελικό προορισμό το Μεγάλο Καστρί, στο οποίο οι γηραιότεροι της παρέας κ. Νικόλαος Τζήμας και Γιώργος Μησιάκας, αφηγήθηκαν στους υπολοίπους ιστορίες του τόπου.

Έτσι, λοιπόν, πέρασε ένας δραστήριος Ιούλιος. Οι φίλοι μας πέρασαν μερικές στιγμές ξεγνοιασιάς, αναμένοντας έναν πολλά υποσχόμενο Αύγουστο.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ