Quantcast

http://picasion.com/

Δοβλέτογλου: Η «Πύλη» για το επώνυμο έπιπλο

ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
Η εταιρεία Δοβλέτογλου σας προσφέρει μια πλήρη γκάμα σε ό,τι χρειάζεται το σπίτι. Η αξιοπιστία η παράδοση και η εμπιστοσύνη που συνεπάγεται το όνομα Δοβλέτογλου, μας έχουν καταστήσει προνομιακούς συνεργάτες των μεγαλύτερων ελληνικών και ευρωπαϊκών εταιρειών του χώρου. Έτσι έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε
στους πελάτες μας
τις καλύτερες συλλογές της αγοράς, στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Με σειρά αποκλειστικών συνεργασιών αλλά και shops in a shop, η Δοβλέτογλου φέρνει στο σπίτι σας την ποιότητα, την λειτουργικότητα, τα άριστα υλικά και τον πρωτοποριακό σχεδιασμό.

Shops in a shop:

Οι καναπέδες Papadatos αποτελούν ένα από τα πιό αναγνωρίσιμα διεθνώς Ελληνικά ονόματα του χώρου. Κομψότητα άνεση και φρεσκάδα χαρακτηρίζουν τις γραμμές της Papadatos. Με παρουσία στις μεγαλύτερες αγορές, κορυφαία ποιότητα και πρωτοποριακά σχέδια, οι καναπέδες Papadatos καλύπτουν και τις υψηλότερες απαιτήσεις.


























Καινοτομία, άριστο φινίρισμα, ευφάνταστος σχεδιασμός, είναι τα στοιχεία που έκαναν την Alexopoulos & Co να ξεχωρίσει. Προσιτή πολυτέλεια με ιδανική σχέση ποιότητας - τιμής. Υψηλές προδιαγραφές και άρτια κατασκευή. Σαλόνια και κρεβατοκάμαρες ελληνικής κατασκευής, που πρωταγωνιστούν στο Μιλάνο.







Και ποιός δεν ξέρει το όνομα Media strom. Κορυφαία ποιότητα, μεγάλο εύρος τιμών, άριστος ύπνος. Νέα υλικά, νέες τεχνολογίες και μέθοδοι παραγωγής, που προστατεύουν το περιβάλλον και προάγουν την ποιότητα του ύπνου σας. Μόνο σε επιλεγμένο δίκτυο συνεργατών και φυσικά στη Δοβλέτογλου σε shop in a shop.








Αποκλειστικές συνεργασίες:

Νoto Mobili by Tzikas. Η διαχρονικότητα και ο αξεπέραστος σχεδιασμός στο σαλόνι. Τα Νoto Mobili καλύπτουν κάθε ηλικία και ύφος, αλλά δεν κάνουν κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα. Ξεχωριστές γραμμές σε άμεσο διάλογο με τις διεθνείς τάσεις. Σε επιλεγμένα καταστήματα μέσω συγκεκριμένου δικτύου.







Join Beds Η κρεβατοκάμαρα με την 15ετή εγγύηση! Βραβευμένος σχεδιασμός και πρωτοποριακές εφαρμογές με καπλαμά ελιάς. Αισθητική και τεχνολογία αιχμής. Υλικά φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Μόνο σε επιλεγμένα καταστήματα.









Woodyline Το παιδικό έπιπλο που ενθουσιάζει γονείς και παιδιά. Η καλύτερη ποιότητα ξυλείας με τις αυστηρότερες προδιαγραφές iso. Ευφάνταστα σχέδια και χρώματα! Προσαρμόζονται σε κάθε παιδικό δωμάτιο. Μεγάλη ποικιλία για αγόρια και κορίτσια. Σε επιλεγμένα καταστήματα μέσω συγκεκριμένου δικτύου.




Βρείτε τα, δείτε τα, αγγίξτε τα, στις εκθέσεις Δοβλέτογλου

7ο χλμ. Βέροιας-Νάουσας, 
Dovletoglou Branch, Πίνδου 17 Βέροια
Τηλ.: 23310 93003,
   

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ