Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Όλα έτοιμα για το μπασκετικό camp του Τσαρτσαρή στη Βέροια

Συνέντευξη τύπου παραχωρήθηκε σήμερα το πρωί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείο Βέροιας, με αφορμή το πρώτο camp καλαθοσφαίρισης που θα πραγματοποιηθεί στη Βέροια. Διοργανωτές του, δυο μεγάλοι μπασκετμπολίστες, ο δικός μας Κώστας Τσαρτσαρής και ο Μανώλης Παπαμακάριος, το τμήμα μπάσκετ του Φιλίππου και ο Δήμο Βέροιας. Το μπασκετικό camp με την ονομασία «Veria Basket ball Camp 2015», θα διαρκέσει από τις 16 έως τις 21 Ιουνίου...
και θα πραγματοποιηθεί στο ΔΑΚ Δ. Βικέλας στο Μακροχώρι. Για το εγχείρημα αυτό μίλησαν ο Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης, ο Κώστας Τσαρτσαρής, ο Μανώλης Παπαμακάριος, ο Αντιδήμαρχος Θεόφιλος Κορωνάς, καθώς και οι Ηλίας Λαζός και Χρήστος Μπλατσιώτης, γενικός διευθυντής και ο προπονητής του Φίλιππου αντίστοιχα.
Ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης, αφού καλωσόρισε τους δυο αθλητές στην πόλη μας, χαρακτήρισε το camp κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο, ωφέλιμο, και ευχάριστο για τα μικρά παιδιά αλλά και για την πόλη της Βέροιας. «Πιστεύω πολύ στην επιτυχία του πρώτου Veria Basket ball Camp και εύχομαι να πάνε όλα καλά και να πραγματοποιηθεί και του χρόνου»

Ο Βεροιώτης πρώην μπασκετμπολίστας Κώστας Τσαρτσαρής, μίλησε αρχικά για το άθλημα αυτό, που του έχει χαρίσει πολλές χαρές και αξέχαστες στιγμές. «Ξεκίνησα από τη Βέροια και νιώθω αυτό το camp σαν ένα ανταποδοτικό χρέος προς την πόλη που με έκανε να αγαπήσω το μπάσκετ. Στόχος μας είναι να δώσουμε κάποιες βάσεις στα παιδιά, που θα τις κρατήσουν για το μέλλον. Θα αποκτήσουν φίλους, θα περάσουν μια ευχάριστη εβδομάδα και θα φύγουν ελπίζουμε λίγο σοφότεροι και καλύτεροι παίκτες. Ευχαριστώ το δήμο Βέροιας, καθώς και όλους όσους μας στηρίζουν».
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πραγματοποιείται για πρώτη φορά ένα μεγάλο camp Μπάσκετ στην πόλη μας. Η Βέροια είναι μια πόλη με πολλά παιδιά που ασχολούνται με το μπάσκετ και ότι γίνεται προς το καλύτερο να το στηρίζουμε με ότι δυνάμεις διαθέτουμε. Εύχομαι να έχει επιτυχία και του χρόνου να φιλοξενήσουμε και το δεύτερο camp», ανέφερε ο Θεόφιλος Κορωνάς.
«Όταν έγινε η πρόταση δε το σκεφτήκαμε ούτε λεπτό», είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Λαζός. «Ήταν μια πλούσια μπασκετική χρονιά, με μεγάλα παιχνίδια, με αγώνες μεγάλους για την Πρωτοβουλία για το Παιδί, το πρωτάθλημα των Βετεράνων, των Παλαιμάχων με την επίσκεψη του Νίκου Γκάλη και άλλα. Η Βέροια έγινε το επίκεντρο του μπάσκετ και δε μπορώ να φανταστώ κάτι καλύτερο από αυτό το camp για να κλείσει όμορφα η χρονιά αλλά και να ξεκινήσουν τα παιδιά τις διακοπές τους, διδασκόμενα τόσο το μπάσκετ όσο και ήθος από τους αθλητές μας».
«Είναι μια ευκαιρία να δούνε τα παιδιά με ένα διαφορετικό πρίσμα το άθλημα και να το διδαχθούν σε ένα διαφορετικό επίπεδο. Καλώ και τις γύρω περιοχές να δουν και αυτοί τους δυο μεγάλους αθλητές μας από κοντά», είπε ο Χρήστος Μπλατσιώτης.



Το λόγο στο τέλος πήρε ο Μανώλης Παπαμακάριος, «Όταν μου έγινε η πρόταση από τον Κώστα Τσαρτσαρή, δε το σκέφτηκα καθόλου. Ξεκινήσαμε από μικροί μαζί και μας συνδέουν πολλά, εγώ από το πόστο του παίκτη και ο Κώστας από αυτό πλέον του προπονητή. Νιώθουμε πως ό,τι πήραμε από το μπάσκετ θέλουμε να το επιστρέψουμε στα νέα παιδιά. Θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν, να πάρουν γνώσεις, να έρθουν σε επαφή και με τους διάφορους καλεσμένους και εύχομαι και γω με τη σειρά μου να γίνει θεσμός», είπε ο Μανώλης Παπαμακάριος.
Ο ακριβής αριθμός των παιδιών που θα συμμετέχουν στο camp δεν είναι ακόμα ακριβής, καθώς οι εγγραφές συνεχίζονται. Σύμφωνα με τον Κώστα Τσαρτσαρή, αναμένονται να συμμετέχουν γύρω στα 100 παιδιά. Το «Veria Basket ball Camp 2015» απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας  5 έως 17 ετών, ενώ το κόστος συμμετοχής είναι 50 ευρώ.
Για τις εγγραφές και όποιες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 6982320026 (κ. Τασούλα Αμβρακίδου).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ