Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θωμάς Ναζλίδης: «Η Βέροια έχει απίστευτο υλικό»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» μίλησε ο ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Ναζλίδης. Ο επιθετικός της «Βασίλισσας του Βορρά» αναφέρθηκε στο ματς του Σαββάτου με τον Δικέφαλο, την πορεία της ομάδας, αλλά και τον Άγγελο Αναστασιάδη. Αρχικά αναφέθηκε στον Πλατανιά και τη μεταγραφή του στη Βέροια: «Πέρασα τέσσερα πολύ ωραία χρόνια στα Χανιά και ηθελα να κάνω αυτή την αλλαγή και να μετακομίσω προς τα πάνω. Δεν μπορούσα να δεχθώ κάποια πράγματα που συνέβαιναν στην ομάδα και αποφάσισω να πάω στη Βέροια...
Εχει απίστευτο υλικό και αυτός είναι ένας από τους λόγους που ήρθα. Επρεπε να είμαστε ψηλότερα. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας σε κάποια τελευταία παιχνίδια, αλλά μέχρι το τέλος θα ανέβουμε κι άλλο στο βαθμολογικό πίνακα».

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και την απίστευτη χαμένη ευκαιρία που είχε στον αγώνα:

«Μπήκε δυνατά η ομάδα, αλλά δεχθήκαμε τρία γκολ χωρίς κάποια ευκαιρία. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο να κάνουμε κάτι καλύτερο, δεν τα καταφέραμε αλλά κοιτάμε ήδη το επόμενο παιχνίδι. Για την ευκαιρία μου φάνηκε απίστευτο που το έχασα, δεν μπορώ να το καταλάβω. Συμβαίνουν δυστυχώς αυτά».

Για τον ΠΑΟΚ και την εικόνα που δείχνει φέτος:

«Ο ΠΑΟΚ διαθέτει αρκετούς ποιοτικούς παίκτες, όπως ο Περέιρα, ή ο Νομπόα, που είναι παίκτης που έχει παίξει σε υψηλό επίπεδο. Δεν ξέρω αν έχει το βάθος για να αντέξει τον πρωταθλητισμό, κάτι που φάνηκε. Όποιος έβλεπε το ρόστερ του ΠΑΟΚ, το περίμενε, δεν είχε το βάθος για να αντέξει. Είναι απότομο αυτό που έγινε, αλλά πάνω κάτω περίμενα μια τέτοια εξέλιξη».


Για την γνώμη που έχει για τον Αγγελο Αναστασιάδη:

«Για μένα ο Αγγελος είναι από τους κορυφαίους Ελληνες προπονητές. Με βοήθησε πολύ σε πολλούς τομείς και τον θεωρώ κορυφαίο».

Για το αν είχε συζητήσεις για να πάει στον ΠΑΟΚ:

«Είχα κάνει κάποιες συζητήσεις με τον κ. Αναστασιάδη, όμως δεν προχώρησε, αλλά αυτό δε σημαίνει κάτι. Ήταν κάτι που το ήθελα πολύ και μακάρι στο μέλλον να μπορέσω σε ένα μεγάλο κλαμπ όπως είναι ο ΠΑΟΚ».

Για τους λόγους που δεν προχώρησε τελικά η μεταγραφή:

«Δεν μπήκαμε σε λεπτομέρειες. Ήταν η περίοδος που είχε γραφτεί ότι ο ΠΑΟΚ έκλεισε τον Ντέβιτς και εκεί σταματήσαμε τις κουβέντες. Μετά πήραν άλλη τροπή τα πράγματα κι εγώ υπέγραψα στη Βέροια»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ