Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βασίλης Παπαδόπουλος: «Αυτή είναι η κατάσταση των σκουπιδιών στη Βέροια»

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κύριος Βασίλης Παπαδόπουλος, προσπαθεί να αναδείξει τα προβλήματα που υπάρχουν στα σκουπίδια της Βέροιας και την λανθασμένη νοοτροπία ορισμένων πολιτών που δεν σέβονται την δημόσια υγιεινή. Μάλιστα στην τοποθέτησή του αναφέρει χαρακτηριστικά πως το πρόβλημα γίνεται ακόμα μεγαλύτερο τα Σαββατοκύριακα που δεν υπάρχουν συνεργεία του δήμου, ενώ πρόστιμα δεν μπορούν να επιβληθούν, διότι απογευματινές και βραδινές ώρες, δεν υπάρχουν συνεργεία ελέγχου και η αστυνομία δηλώνει αδυναμία, λόγω έλλειψης προσωπικού. Για την μεν πρώτη φωτογραφία δήλωσε:
«Κρεοπώλης άφησε τη σακούλα με τα σκουπίδια έξω και δείτε το αποτέλεσμα... Πως μπορεί να μείνει η πόλη καθαρή;» ενώ για την δεύτερη: 
«Έκλεισε το περίπτερο και άφησε τον κάδο μικροαπορριμμάτων του γεμάτο. Δείτε το αποτέλεσμα και σκεφτείτε πως μπορεί να μείνει η πόλη καθαρή;»
Σχόλιο του «Βεροιώτη»: Και ασφαλώς καλά κάνει ο αντιδήμαρχος και αναδεικνύει και δημοσιοποιεί τα προβλήματα των σκουπιδιών. Πέρα όμως από την περιγραφική κατάσταση και το μοίρασμα ευθυνών σε ιδιώτες και δημόσιες υπηρεσίες, υπάρχει και η πολιτική ευθύνη η οποία επιβαρύνει τον ίδιο. Ως αντιδήμαρχος, σ' ένα τόσο νευραλγικό πόστο του δήμου, χρειάζεται να βρει άμεσες λύσεις και να καταφέρει να μειώσει ή ακόμα και να εξαλείψει αυτό το φαινόμενο. Αν δεν μπορεί, ας το δηλώσει ευθαρσώς στο λαό της Βέροιας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ