Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ηττήθηκε ο Φίλιππος Βέροιας μέσα στην ΑΕΚ με 23-22

ΑΞΙΖΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά, η εξ αναβολής αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών στο χάντμπολ, ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Φίλιππο Βέροιας. Ο «Αυτοκράτορας» γνώρισε την ήττα μετά από ένα παιχνίδι - θρίλερ κατάλληλο για καρδιακούς. Οι παίκτες του Χρήστου Τζαβάρα με καταπληκτική εμφάνιση κέρδισαν τις εντυπώσεις ενώ αν ήταν λίγο πιο τυχεροί στο τέλος, θα είχαν καταφέρει να αποσπάσουν την ισοπαλία ή ακόμα και τη νίκη. Κορυφαίοι του Φιλίππου ήταν ο Παπαδόπουλος με 9 τέρματα και οι Δεληγιάννης και Κωστακίδης με 4 τέρματα.
Το φινάλε ήταν θρίλερ, με την ΑΕΚ να προηγείται με 23-21 και να κερδίζει πέναλτι με τον Μπακαούκα. Η εκτέλεση του αρχηγού ήταν κακή, ο Φίλιππος μείωσε σε 23-22 και στην τελευταία φάση του αγώνα ο Παπαδόπουλος με μακρινό σουτ δοκίμασε να ισοφαρίσει. Όμως ο Τσιλιμπάρης κατέβασε και πάλι τα …ρολά και έδωσε τους πόντους της νίκης στην Ένωση.

Οι κιτρινόμαυροι προηγήθηκαν στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου με 13-10, ενώ νωρίτερα είχαν μετατρέψει το ρευστό 3-2 σε 9-3, έχοντας κορυφαίους τους Μπακαούκα, Κατσίκη και Μπαλάς. Ο αντίπαλος εκμεταλλευόμενος δύο δίλεπτες που έδωσαν οι διαιτητές σε Δημοσθένους και Μπαλάς, κατάφερε να μειώσει σε τρία τέρματα την διαφορά.

Στο δεύτερο μέρος πάντως η ομάδα του Γιάννη Αρβανίτη έβρισκε πάντα τον τρόπο να διατηρεί ένα ασφαλές προβάδισμα 3-4 τερμάτων. Μάλιστα στο 40’ προηγήθηκε 18-14 και στο 45’ , 20-16 με γκολ του Φάνη Τσαούση.

Στο 52’47 ο Νικολαϊδης έκανε το 22-18, αλλά στη συνέχεια η ομάδα της Βέροιας μείωσε σε 23-21 και λίγο έλειψε να πάρει την ισοπαλία, αλλά έπεσε πάνω σε έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ