Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Punchinello»: Συνεχίζονται τα καλοκαιρινά παιχνίδια και τον Αύγουστο

ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΙΘΑΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ 4 ΕΥΡΩ!!!
Ένας παραμυθένιος χώρος, ειδικά διαμορφωμένος για τις ανάγκες των παιδιών, φτιαγμένος με αγάπη και κυρίως με γνώμονα την ασφάλεια και την υγιεινή κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αυτός είναι ο παιδότοπος που προτιμούν τα παιδιά για το παιχνίδι τους αλλά και οι γονείς για το αίσθημα ασφάλειας που τους παρέχει. Ο παιδότοπος «Punchinello», βλέποντας την τεράστια ανταπόκριση που βρήκε η απίθανη προσφορά του, συνεχίζει και για το μήνα Αύγουστο προσφέροντας:


Από το πρωί έως και τις 4 το απόγευμα, για τα παιδάκια από 3 έως 8 ετών, φύλαξη, παιχνίδι, κολατσιό και χυμό ΜΟΝΟ με 4 ευρώ !!!

Οι γλυκύτατες παιδαγωγοί, φυλάνε και απασχολούν τα παιδιά μας με δημιουργικό τρόπο, όσο εμείς απολαμβάνουμε τον καφέ μας στον όμορφο και δροσερό χώρο του «Punchinello» ή εργαζόμαστε. 



Ο παιδότοπος «Punchinello» πρωτοπορεί στην ασφάλεια των μικρών του φίλων και σε συνεργασία με την τεχνική υπηρεσία του Δήμου, προσφέρει ένα ασφαλές περιβάλλον στον προαύλιο χώρο του αλλά και στο πεζοδρόμιο, ασφαλίζοντας ακόμη καλύτερα το παιχνίδι και τη διασκέδασή τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ