Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Φέτος δεν υπάρχει δικαιολογία για τον κόσμο της Βέροιας»

Υψηλές είναι οι προσδοκίες που έχουν δημιουργηθεί για τη Βέροια της νέας σεζόν, καθώς οι μεταγραφές και η οργάνωση δείχνουν πως η ομάδα δεν θα παλεύει για την παραμονή της. Και γι’ αυτό ο Σύνδεσμος φιλάθλων Καλλιθέας με ανακοίνωσή του καλεί τον κόσμο της ομάδας να αγκαλιάσει τη νέα προσπάθεια που γίνεται, τονίζοντας ότι φέτος δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τους οπαδούς να μην πηγαίνουν στο γήπεδο. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Σε λιγότερο από δυο εβδομάδες ξεκινά το πρωτάθλημα της Σουπερ Λιγκ και όλοι οι φίλαθλοι της ΒΕΡΟΙΑΣ βλέπουμε ότι κάτι αλλάζει ριζικά στην δομή και την οργάνωση της ομάδας.

Μετά από σχεδόν 10 χρόνια η αγαπημένη μας «βασίλισσα του βορρά» αλλάζει χέρια. Όλα αυτά τα χρόνια ζήσαμε ανόδους και υποβιβασμούς και νιώσαμε ανάμεικτα συναισθήματα, όπως χαρά, λύπη, αγωνία, απογοήτευση μα πάνω από όλα νιώσαμε υπερηφάνεια.

Νιώθουμε υπερηφάνεια γιατί είμαστε η μοναδική επαρχιακή πόλη της Μακεδονίας που αγωνίζεται στην μεγάλη κατηγορία, γιατί πάντα κοιτούσαμε στα μάτια τις μεγάλες ομάδες και με τα αποτελέσματα μας κάναμε πολλές φορές τον ποδοσφαιρικό φίλαθλο κόσμο να μιλάει για εμάς!

Είμαστε υπερήφανοι γιατί απλά ΑΓΑΠΑΜΕ την πόλη μας και την ομάδα μας χωρίς να ζητάμε κάποιο αντάλλαγμα και χωρίς να περιμένουμε κάποιο όφελος.

Από τις πρώτες κιόλας μέρες της νέας διοίκησης είδαμε ότι έγιναν ουσιώδεις κινήσεις σε θέματα προπονητή και μεταγραφών κάτι το οποίο μας χαροποίησε ιδιαίτερα και αναπτέρωσε το ηθικό μας κάνοντας μας να ελπίζουμε ότι οι στόχοι φέτος είναι κάτι παραπάνω από την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία.

Βλέπουμε ότι η «βασίλισσα του βορρά» αλλάζει σελίδα, νοοτροπία και φιλοσοφία. Μαζί με την ομάδα όμως θα πρέπει να αλλάξει και η νοοτροπία του Βεροιώτη φιλάθλου. Όλα αυτά τα χρόνια υπήρχε γκρίνια για τις συχνές αλλαγές προπονητή, για τις πολλές άστοχες επιλογές παιχτών, για τις υψηλές τιμές των εισιτήριων και γενικά για την ελλιπή οργάνωση σε όλους τους τομείς.

Φέτος δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τον κόσμο της ΒΕΡΟΙΑΣ. Έχουμε μια διοίκηση που κάνει ουσιαστικές κινήσεις και όχι μόνο κινήσεις εντυπωσιασμού, έχουμε ένα αξιόλογο προπονητικό τιμ, ήρθαν παίχτες μεγάλης ποδοσφαιρικής αξίας που ανάλογες μεταγραφές είχαμε να δούμε πολλά χρόνια και οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι ιδιαίτερα προσιτές.

Καλούμε όλους τους Βεροιωτες που αγαπάνε την πόλη μας να στηρίξουν την ομάδα και την νέα διοίκηση, να γίνουμε όλοι σαν μια οικογένεια για να μπορέσουμε μαζί να φτάσουμε την «βασίλισσα του βορρά» εκεί που της αξίζει!

Ήρθε ο καιρός να σταματήσουμε να ψάχνουμε αφορμές για γκρίνια και κρητική. Για πρώτη φορά χτίζεται μια ομάδα με υψηλές προοπτικές και πρέπει κάτι ανάλογο να γίνει και στην κερκίδα με την έντονη και συνεχή παρουσία μας.

Ομάδες υπάρχουν πολλές «ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ» όμως είναι ΜΙΑ».

Σ.Φ. ΒΕΡΟΙΑΣ Καλλιθέας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ