Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φιλική ήττα της Βέροιας μέσα στα Γιάννινα με 4-2

Με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο ο ΠΑΣ Γιάννινα ολοκλήρωσε τα φιλικά του παιχνίδια επικρατώντας με 4-2 της Βέροιας στους «Ζωσιμάδες». Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη ήταν καλύτερη από αυτή του Ισπανού Χοσέ Γκρανέρο που αναμένει την ολοκλήρωση των μεταγραφικών κινήσεων και συγκεκριμένα των Ιμπαγάσα και Παπαδόπουλου. Ο ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και προηγήθηκε μόλις στο 2' όταν Τσάβες και Γιάκος συνεργάστηκαν άψογα με τον Αργεντινό να έκανε το 1-0.
Στο 11' ο Τσουκαλάς βγάζει τετ α τετ τον Ίλιτς που όμως απέναντι από τον Καντιμοίρη έστειλε την μπάλα άουτ. Στην πορεία ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε αισθητά λόγω και της αφόρητης ζέστης με την Βέροια να ισορρόπησε.

Στο 30' σουτ του Κοροβέση αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Καντιμοίρη και στο 36' ο Γιάκος σε κενή εστία έκανε το 2-0 αξιοποιώντας την σέντρα του Ίλιτς από τα δεξιά.

Κι όσο για το δεύτερο ημίχρονο οι πολλές αλλαγές είχανε σαν αποτέλεσμα να μην υπάρξει ο ανάλογος ρυθμός και οι φάσεις που υπήρξαν στο πρώτο ημίχρονο στο πρώτο 20λεπτο.

Η Βέροια έφθασε κοντά στην μείωση του σκορ στο 65' η μπάλα από το σουτ του Εσπάρθα εκτός περιοχής βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Βελλίδη, ενώ στο 66΄ έγινε το 3-0 για τον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ακόστα να αξιοποίησε την πάσα του Τσάβες.

Στο 69' έγινε το 4-0 με τον Σαπαλίδη να πέρασε και τον Τζινάρ και από πλάγια θέση πλασάρει σε κενή εστία για να έρθει ο Βελέζνικοφ να σπρώχνει την μπάλα στο βάθος της εστίας της Βέροιας.

Στο 71' ήρθε η αρχική μείωση του σκορ για την Βέροια με τον Τσιάμη μετά την ασθενή απόκρουση του Σωτηρίου έπειτα από την εκτέλεση φάουλ του Κατσούλη και στο 80' ο Κόβιτς με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-2 εκμεταλλευόμενος την σέντρα του Χάσελμπαϊνκ.

Κι αυτό γιατί στο 86' ο Εσπάρθα σέντραρε από τα δεξιά αλλά οι Χασελμπαινκ και Μάνος δεν πρόλαβαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα του Σωτηρίου και να μειώσουν σε 4-3, με το 4-2 να μην άλλαξε.

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης (46΄ Σωτηρίου), Χαρίσης (57΄ Ακόστα), Τζημόπουλος (81΄ Τάχιας), Μιχαήλ (67΄ Μπέριος), Κοροβέσης, Τσάβες (67΄ Κρητικός), Λίλα (76΄ Μανιάς), Τσουκαλάς (89΄ Ιωάννου), Γιάκος (67΄ Βελέζνικοφ), Στρούνα, Ίλιτς (67΄ Σαπαλίδης).

Βέροια (Γκρανέρο): Καντιμοίρης (46΄ Τζινάρ), Μαλόν (46΄ Κατσούλης), Καλί (46΄ Αμαραντίδης), Καταλά (69΄ Τσιάμης), Όστοϊτς, Βεργώνης (46΄ Βέρτζος), Παυλίδης (46΄ Χασελμπαϊνκ), Καλτσάς (46΄ Εσπάρθα), Μπαργκάν (39΄ Σέντρικ), Μπεν (46΄ Κόβιτς - υπό δοκιμή), Κάμπορα (46΄ Ντιμίτρου, 76΄ Μάνος).



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ