Quantcast

http://picasion.com/

Δύο χρόνια χωρίς τον Στέλιο...

Δύο ολόκληρα χρόνια συμπληρώθηκαν από εκείνη την μαύρη ημέρα για τη Βέροια, όπου ένας ποδοσφαιριστής της «Βασίλισσας του Βορρά», τόσο άδικα και απρόσμενα έχασε την ζωή του κατά την διάρκεια της προπόνησης στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου. Ο 18χρονος Στέλιος Μαρκούσης, τερματοφύλακας της
Μακεδονικής ομάδας, κατέρρευσε στην κυριολεξία στη διάρκεια της προπόνησης και οι πρώτες βοήθειες που του προσφέρθηκαν από τους ανθρώπους του συλλόγου δεν είχαν αποτέλεσμα. 
Ο άτυχος αθλητής μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Βέροιας, οι γιατροί προσπάθησαν να τον κρατήσουν στη ζωή, αλλά δυστυχώς οι προσπάθειες δεν τελεσφόρησαν. Ο Στέλιος Μαρκούσης αγωνιζόταν στην Κ20, αλλά τον τελευταίο καιρό έκανε προπονήσεις με την ανδρική ομάδα και όλοι ανέφεραν πως ήταν ένα σπουδαίο ταλέντο, το οποίο θα έκανε μεγάλη καριέρα στη Super League.
Αίσθηση και εντύπωση είχε προκαλέσει εκείνη την εποχή, η ηρωϊκή απόφαση των γονέων του Στέλιου να χαρίσουν ζωή σε συνανθρώπους χαρίζοντας τα όργανά του παιδιού τους. Μάλιστα, πριν από ένα χρόνο, είχε διοργανωθεί ένα φιλικό μεταξύ των ομάδων Βέροια - ΠΑΟΚ στην μνήμη του άτυχου τερματοφύλακα.
Στα πλαίσια λοιπόν εκείνου του φιλικού, οι δύο ομάδες δεν ξέχασαν τον νεαρό ποδοσφαιριστή αφήνοντας από ένα τριαντάφυλλο στη μνήμα του ενώ σηκώθηκε και ένα πανό που έλεγε «Δεν έφυγες, απλά πήρες μία μεταγραφή». Φυσικά, τηρήθηκε και ενός λεπτού σιγή με τον κόσμο να καταχειροκροτεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ