Quantcast

http://picasion.com/

Εγκαινιάστηκε το κλειστό Σκοπευτήριο στης Αστυνομίας στη Βέροια

Τα εγκαίνια του σύγχρονου κλειστού σκοπευτηρίου στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Βόρειας Ελλάδας που βρίσκεται στο Πανόραμα Βέροιας, πραγματοποιήθηκαν το πρωί του Σαββάτου 18/3. Το σκοπευτήριο και η αίθουσα πραγματικών σεναρίων, κατασκευάστηκαν μετά από δωρεά του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της
εταιρείας SOUKOS ROBOTS ΑΒΕΕ, Κωνσταντίνου Σούκου.
Στην τελετή εγκαινίων παραβρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο Προϊστάμενος του Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, που τέλεσε και τον Αγιασμό του Σκοπευτηρίου, οι Στρατιωτικές, Αστυνομικές, Πυροσβεστικές και πολιτικές Αρχές της Ημαθίας και της Κεντρικής Μακεδονίας. 
Χαιρετισμό απηύθυναν ο Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Διονύσης Κούγκας, ο Γ.Γ. του Υπουργείου Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης και ο δωρητής Κωνσταντίνος Σούκος. Στη συνέχεια απονεμήθηκε στο δωρητή τιμητική πλακέτα της Αστυνομίας, καθώς και το κλαδί της Ελιάς, σύμβολο της Ειρήνης, προς ένδειξη της αναγνώρισης της προσφοράς του Κωνσταντίνου Σούκου στην Ελληνική Αστυνομία.
Ακολούθησε ο Αγιασμός του Σκοπευτηρίου από τον Μητροπολίτη και η κοπή της κορδέλας από τους κυρίους Σούκο, Κούγκα και Αναγνωστάκη.
Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία στο τέλος να παρακολουθήσουν επίδειξη με πραγματικά πυρά από αστυνομικούς της Ε.Κ.Α.Μ., καθώς και διάφορα σενάρια αντιμετώπισης περιστατικών. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:





















































































ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ