http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Bέροια: Zευγάρι εξύβρισε και απείλησε υπαλλήλους της ΔΥΠΑ

Ένα ζευγάρι ηλικίας 58 και 60 ετών αντίστοιχα προκάλεσε έντονη αναστάτωση στη ΔΥΠΑ Βέροιας. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, το ζευγάρι βρέθηκε στην υπηρεσία προκειμένου να ζητήσουν ενημέρωση για κάποιο επίδομα. Τότε για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, η κατάσταση ξέφυγε με αποτέλεσμα να εξυβρίσουν και να απειλήσουν υπαλλήλους.

Ενημερώθηκε η αστυνομία και συνελήφθησαν για διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας, βία κατά υπαλλήλων και αντίσταση κατά αστυνομικών. Ο 60χρονος και η 58χρονη αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα.

Δείτε το video:

11 σχόλια:

  1. Μπράβο στον 89χρονο και σε αυτούς τους 2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όρσε κι εσύ, ρεντίκολο τση κοινωνίας..

      Διαγραφή
    2. Εισαι τουλάχιστον ηλίθιος μην πω πανηλίθιος !!!

      Διαγραφή
    3. Εντάξει καθυστερημενε

      Διαγραφή
  2. Επιδοματίες, τεμπέληδες και τους έφταιγε ο υπάλληλος που πιθανόν δεν δικαιούνταν κάποιο επίδομα. Πάτε για δουλειά ρε τεμπέληδες κι αφήστε τα επιδόματα, ξεκίνησε το αραίωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση να κάθεσαι και να αρμέγεις κάτι κορόιδα σαν εσένα...

      Διαγραφή
    2. Μήν δουλεύεις και εσύ και πάνε να πάρεις επίδομα για νά ζήσεις, νά δούμε πώς και τί επίδομα θά πάρεις, αλλά είστε ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΒΟΔΙΑ και νομίζετε ότι όποιος δεν δουλεύει παίρνει μισθό και κάθεται, γιατί η προπαγάνδα δουλεύει των πολιτικών κλεφταραδων, είμαι 61ετων και έχω 36 χρόνια , 29 ΤΕΒΕ και 7 ΙΚΑ και 64 μήνες ανεργίας με μηδενικό εισόδημα και δεν μου δίνουν ούτε ένα ευρώ, όπως άλλοι 480 χιλιάδες σαν εμένα

      Διαγραφή
  3. Ο πολιτης πια παει στις υπηρεσιες σαν αμνος στο σφαγειο, δεν μπορει να διεκδικησει το δικιο του και αν συκωσει φωνη παει σουμπετος μεσα, ζουμε εποχη Κουλη, και οι Εβραιοι διεκδικουν Κυπρο, Κρητη, μεχρι και Πελοποννησο με τον τοποτηρητη τους μητσοτακη στη χωρα, με απωτερο και διαχρονικο σχεδιο να αδειασει η Ελλαδα απο τους Ελληνες και κατα ενα μεγαλο μερος το σχεδιο εχει επιτευχθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δικαιωνεται ο 90χρονος για τη συμπεριφορα του, ειχε φθασει ο ανθρωπος στο αμην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φτανει πια με τα επιδοματα ας δουλεψει και καποιος στην βεροια ολη μερα καφεδες πινουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ετσι ακριβως κανουν ακομη στα μποτιλιαρισματα και στην παραβαση προτεραιοτητας. Με απειλες και εξυβρισεις ακομη σε ηλικιωμενους και σε γυναικες που εχουν στο οχημα μικρα παιδια. Γιαυτο πριν την ανανεωση διπλωματος πρεπει να εξεταζονται και σε ψυχιατρο. Και ασχετα αν ειναι κατω απο 30 ετων. Ετσι κι αλλιως οι ρομα της βεροιας δεν δουλευουν. Γιαυτο κανουν βολτες με τα οχηματα και εχουν και 2λιτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ