Bέροια: Zευγάρι εξύβρισε και απείλησε υπαλλήλους της ΔΥΠΑ
Ένα ζευγάρι ηλικίας 58 και 60 ετών αντίστοιχα προκάλεσε έντονη αναστάτωση στη ΔΥΠΑ Βέροιας. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, το ζευγάρι βρέθηκε στην υπηρεσία προκειμένου να ζητήσουν ενημέρωση για κάποιο επίδομα. Τότε για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, η κατάσταση ξέφυγε με αποτέλεσμα να εξυβρίσουν και να απειλήσουν υπαλλήλους.
Ενημερώθηκε η αστυνομία και συνελήφθησαν για διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας, βία κατά υπαλλήλων και αντίσταση κατά αστυνομικών. Ο 60χρονος και η 58χρονη αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα.
Επιδοματίες, τεμπέληδες και τους έφταιγε ο υπάλληλος που πιθανόν δεν δικαιούνταν κάποιο επίδομα. Πάτε για δουλειά ρε τεμπέληδες κι αφήστε τα επιδόματα, ξεκίνησε το αραίωμα.
Ο πολιτης πια παει στις υπηρεσιες σαν αμνος στο σφαγειο, δεν μπορει να διεκδικησει το δικιο του και αν συκωσει φωνη παει σουμπετος μεσα, ζουμε εποχη Κουλη, και οι Εβραιοι διεκδικουν Κυπρο, Κρητη, μεχρι και Πελοποννησο με τον τοποτηρητη τους μητσοτακη στη χωρα, με απωτερο και διαχρονικο σχεδιο να αδειασει η Ελλαδα απο τους Ελληνες και κατα ενα μεγαλο μερος το σχεδιο εχει επιτευχθει.
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.
Μπράβο στον 89χρονο και σε αυτούς τους 2
ΑπάντησηΔιαγραφήΌρσε κι εσύ, ρεντίκολο τση κοινωνίας..
ΔιαγραφήΕισαι τουλάχιστον ηλίθιος μην πω πανηλίθιος !!!
ΔιαγραφήΕπιδοματίες, τεμπέληδες και τους έφταιγε ο υπάλληλος που πιθανόν δεν δικαιούνταν κάποιο επίδομα. Πάτε για δουλειά ρε τεμπέληδες κι αφήστε τα επιδόματα, ξεκίνησε το αραίωμα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΟ πολιτης πια παει στις υπηρεσιες σαν αμνος στο σφαγειο, δεν μπορει να διεκδικησει το δικιο του και αν συκωσει φωνη παει σουμπετος μεσα, ζουμε εποχη Κουλη, και οι Εβραιοι διεκδικουν Κυπρο, Κρητη, μεχρι και Πελοποννησο με τον τοποτηρητη τους μητσοτακη στη χωρα, με απωτερο και διαχρονικο σχεδιο να αδειασει η Ελλαδα απο τους Ελληνες και κατα ενα μεγαλο μερος το σχεδιο εχει επιτευχθει.
ΑπάντησηΔιαγραφήΔικαιωνεται ο 90χρονος για τη συμπεριφορα του, ειχε φθασει ο ανθρωπος στο αμην.
ΑπάντησηΔιαγραφή