http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Μανώλης Φωτιάδης είδε την «τριάρα» της ΑΕΚ παρέα με τον Μελισσανίδη

Στην Allwyn Arena βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής (19/04) ο Βεροιώτης επιχειρηματίας Μανώλης Φωτιάδης, ο οποίος παρακολούθησε από κοντά τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ με 3-0.

Ο κ. Φωτιάδης φιλοξενήθηκε στη σουίτα του Δημήτρη Μελισσανίδη, με τους δύο άνδρες να παρακολουθούν μαζί την εξέλιξη του αγώνα. Είναι γνωστή, εδώ και πολλά χρόνια, η στενή σχέση των δύο αντρών, αφού τους ενώνει η αγάπη για το Ίδρυμα της Παναγίας Σουμελά.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, το κλίμα στη σουίτα ήταν γιορτινό, με τον κ. Φωτιάδη να αποθανατίζει τις όμορφες στιγμές στο κινητό του τηλέφωνο και τον «Τίγρη» να δείχνει ιδιαίτερα συγκινημένο, που η Ένωση βρίσκεται μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ