http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με το δεξί τα κορίτσια του Ποσειδώνα

Με ιδανικό τρόπο έκανε ποδαρικό στο πρωτάθλημα κορασίδων Κεντροδυτικής Μακεδονίας ο Ποσειδώνας Βέροιας, καταγράφοντας μεγάλη νίκη μέσα στην Αξιούπολη με 3-0 σετ (17-25, 18-25, 15-25). Η ομάδα της Βέροιας έδειξε από το πρώτο κιόλας σερβίς ότι μπήκε στο γήπεδο με αυτοπεποίθηση και ξεκάθαρο στόχο: να επιβάλει τον ρυθμό της.

Ο Ποσειδώνας εμφανίστηκε ανώτερος σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού — στο σερβίς, στην επίθεση και στην άμυνα — περιορίζοντας στο ελάχιστο τα περιθώρια αντίδρασης της τοπικής ομάδας. Με σταθερή υποδοχή, δυναμικές επιθέσεις και πίεση από τη γραμμή του σερβίς, οι φιλοξενούμενες δημιούργησαν από νωρίς διαφορά στο σκορ και δεν άφησαν την Αξιούπολη να απειλήσει σε κανένα σημείο του αγώνα.

Τη νίκη υπέγραψε το αγωνιστικό σύνολο του Λουκά Στέργιου, που αποτελείται από τις: Πάντσιου Αλίκη, Θεοδωρακοπούλου Άννα, Τσακιρίδου Λυδία, Τσακιρίδου Ιωάννα, Παπαδόπουλου Αριάδνη, Παπαναστασίου Δέσποινα, Λεονταρά Βαρβάρα, Μουρατίδου Σοφία, Τσέου Αθηνά, Πιστόλα Ροζαλία και Μοτσιοπούλου Στέλλα.

Το τελικό 3-0 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα της αναμέτρησης, με τον Ποσειδώνα Βέροιας να δείχνει έτοιμος να συνεχίσει με ανάλογες εμφανίσεις στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ