Ανατροπή υπήρξε στα σχέδια των ΕΛΤΑ για το κλείσιμο καταστημάτων σε όλη τη χώρα, μετά το κύμα αντιδράσεων που προκάλεσε η αιφνίδια ανακοίνωση για την παύση λειτουργίας 204 σημείων – μεταξύ αυτών και του καταστήματος στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.
Η έντονη κινητοποίηση τοπικών φορέων και κατοίκων φαίνεται πως έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην αναθεώρηση του σχεδίου, το οποίο είχε προκαλέσει ανησυχία για την πρόσβαση των πολιτών στις ταχυδρομικές υπηρεσίες της περιοχής.
Η κυβέρνηση είχε αφήσει να εννοηθεί από νωρίς ότι θα υπάρξει επανεξέταση του πλάνου, κάτι που επιβεβαιώθηκε με τη νέα ανακοίνωση της διοίκησης των ΕΛΤΑ. Σύμφωνα με αυτή, το δίκτυο θα επαναξιολογηθεί και σε πρώτη φάση θα ανασταλεί η λειτουργία μόνο των καταστημάτων που βρίσκονται σε μεγάλα αστικά κέντρα και πρωτεύουσες νομών, όπου λειτουργούν ήδη άλλα σημεία εξυπηρέτησης.
Όπως τονίζεται, στις περιφερειακές πόλεις, όπως η Αλεξάνδρεια, οι όποιες μεταβολές θα γίνουν σε μεταγενέστερο στάδιο, εντός τριμήνου, προκειμένου να υπάρξει ο απαραίτητος διάλογος με τις τοπικές κοινωνίες και να εξηγηθεί η αναγκαιότητα των αλλαγών.
Η εξέλιξη αυτή προσωρινά διασφαλίζει τη συνέχιση της λειτουργίας του ταχυδρομείου στην Αλεξάνδρεια, το οποίο εξυπηρετεί καθημερινά εκατοντάδες πολίτες και επαγγελματίες, παραμένοντας κρίσιμος πυλώνας επικοινωνίας και συναλλαγών στην περιοχή.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 71 χρονών ο Τάσος Ελευθεριάδης. Υπήρξε ένας πολύ γνωστός επιχειρηματίας της Βέροιας, καθώς με τα αδέρφια του
-
Θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία της Βέροιας η είδηση του θανάτου του Δικηγόρου Νίκου Σαββίδη, που έφυγε από την ζωή το βράδυ της
-
Ανακοινώθηκαν οι 400+1 της ΕΛ.ΑΣ. Στη συγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου της προχώρησε το κόμμα
-
Μια νεαρή γυναίκα έχασε τη ζωή της στην παλιά εθνική οδό – Η ανακοίνωση της αστυνομίας
-
Στην τελική ευθεία βρίσκεται η συγκρότηση του ψηφοδελτίου της ΝΔ στην Ημαθία, με το κυβερνών κόμμα να κινείται
-
Δημοσιογράφος έγραψε ειδικό άρθρο για την πόλη μας, λέγοντας πως είναι το... βασίλειο των πεζών
-
Όλα τα ονόματα του νέου Δ.Σ. Μετά την Επικύρωση των αποτελεσμάτων των αρχαιρεσιών του Ιατρικού
-
Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 11 Ιουλίου η μεγάλη μουσική εκδήλωση στα Ασώματα Ημαθίας,
-
Συνεπιβάτες συγκράτησαν 61χρονο άνδρα που καθόταν δίπλα και τον τράβηξε ο αέρας
-
Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα του Ευστάθιου Χωραφά - 4ήμερο τον Ιούλιο, 3ήμερο τον Σεπτέμβριο και δυνατός ετήσιος χορός!





Ακατανόητο ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος της Ημαθίας να μην έχει Ταχυδρομείο. Πλέον πληθυσμιακά περνάμε κατά πολύ τον δήμο Νάουσας και αν έπρεπε να υπάρχει θέμα είναι για εκεί που είναι και πολύ κοντά στην πρωτεύουσα του Νομού. Αλλά εκεί η κλάψα πάει σύννεφο...
ΑπάντησηΔιαγραφήΠοιοί και ποιες ανάγκες που δεν θα μπορούν να εξυπηρετηθούν με άλλο τρόπο θα μείνουν χωρίς κάλυψη???
ΔιαγραφήΝα ψοφίσει η κατσίκα του γείτονα γιατί κι εμείς δεν θα εχουμε κατσίκα!Σωστά κύριε 12.52?
ΑπάντησηΔιαγραφή