Σε φυλάκιση δύο ετών και δύο μηνών, με τριετή αναστολή, καταδικάστηκε τελεσίδικα 63χρονος, ο οποίος οδηγώντας υπό την επήρεια αλκοόλ, τραυμάτισε θανάσιμα 55χρονο τον Δεκέμβριο του 2018, στη Βέροια.
Το θύμα φέρεται να βρισκόταν πίσω από κάδο απορριμμάτων, πάνω στον οποίο προσέκρουσε ο κατηγορούμενος οδηγός, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και βγήκε εκτός οδοστρώματος.
Το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης τον έκρινε ένοχο για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος, με αναγνώριση ελαφρυντικού πρότερου σύννομου βίου, ενώ τον αθώωσε για εγκατάλειψη τόπου τροχαίου.
Ο 63χρονος εντοπίστηκε λίγες ώρες μετά τη θανατηφόρα παράσυρση κaι όταν προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα, υποβλήθηκε σε αλκοολομέτρηση, με θετικό αποτέλεσμα. Το θύμα κατέληξε ύστερα από νοσηλεία.
Στην απολογία του, ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι επιχείρησε να αποφύγει ένα αγριογούρουνο που διέσχιζε το οδόστρωμα, με αποτέλεσμα το όχημα να εκτραπεί της πορείας του, χωρίς ο ίδιος να αντιληφθεί την παρουσία του θύματος στο σημείο. Αρνήθηκε δε, ότι οδηγούσε μεθυσμένος, λέγοντας ότι κατανάλωσε αλκοόλ αφού επέστρεψε στο σπίτι και πριν εντοπιστεί από την αστυνομία.




Ντροπή
ΑπάντησηΔιαγραφήπαλι καλα δεν ηταν σκυλος να παει φυλακη ο ανθρωπος
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο ατύχημα έγινε στην οδό Ρωμανίας, το φαρδύ δρόμο πίσω από το στρατόπεδο, εντός σχεδίου πόλεως που περπατούν καθημερινά πολλά παιδιά πηγαίνοντας στο Φιλιππειο, το δε απόγευμα κάνουν πολλοί συμπολίτες μας τον περίπατο τους, αλλά οι οδηγοί δεν τηρούν τον ΚΟΚ και τρέχουν σαν τρελοί! Στα πούπουλα ο θύτης!
ΑπάντησηΔιαγραφήΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!!!!. ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΤΡΙΕΤΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ!!!!!!!!. ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ, ΕΦΤΑΙΓΕ ΤΟ ΘΥΜΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΗΜΕΙΟ, ΤΗΝ ΛΑΘΟΣ ΣΤΙΓΜΗ!!!!!!!. ΕΥΓΕ!!!!!!!!!.
ΑπάντησηΔιαγραφήΓιαυτο πριν το μεσημερι δεν πρεπει να πινουμε τσιπουρα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑισχος για μια γάτα πέφτει φυλακή 5 ετών χωρίς αναστολή και εξαγορά και από 30 μέχρι 50 Χιλ ευρώ και για άνθρωπο 2 χρόνια με αναστολή, αυτή είναι η δικαιοσύνη στη χώρα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΡόμπα η (Δικαιοσύνη) στην Ελλάδα....Κατάντια.
ΑπάντησηΔιαγραφήΣκοτώθηκε ενας συμπολίτης Βεροιώτης (αύριο μπορεί να είμαι εγω) απο οδηγό αυτοκινήτου που ήταν υπο την επήρεια αλκοόλ(σουρα) και οι ποινή ηταν με αναστολή.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑν μόνο τραυματιζόταν ο συγχωρεμένος, και ο οδηγός δεν ήταν σουρωμένος ,η ποινή θα ήταν πάλι με αναστολή.
Ελλάδα - Λογική = 5-0